מישהו יודע מתי ההופעה הבאה של רונה ואיפה היא?
K KoSeMeT New member 6/12/04 #2 מה שאני יודעת ב- 29 לחודש בתמונע. מישהו יודע מה קורה עם זה? עוד לא התקשרתי להזמין..
M morito New member 7/12/04 #3 זה מעצבן שזה בתל אביב בשעה כה מאוחרת 22:30 זה בטח יגמר ב12 + ואז לא יהיה איך לחזור לבאר שבע.. זה לא מתחשב רונה
זה מעצבן שזה בתל אביב בשעה כה מאוחרת 22:30 זה בטח יגמר ב12 + ואז לא יהיה איך לחזור לבאר שבע.. זה לא מתחשב רונה
ש שבלולה2 New member 7/12/04 #4 אין בתמונע בדקתי עכשיו באתר של "תמונע" ולא מתוכננת שום הופעה החודש שם ולא נראה לי שבאיזה שהוא מקום אחר- כנראה שרונה עדיין חולה
אין בתמונע בדקתי עכשיו באתר של "תמונע" ולא מתוכננת שום הופעה החודש שם ולא נראה לי שבאיזה שהוא מקום אחר- כנראה שרונה עדיין חולה
K KoSeMeT New member 8/12/04 #7 נראה לי שאת צודקת בדקתי גם באתר ועד לפני שבוע בערך זה עוד היה שם. אם זה נמחק כנראה שזה באמת התבטל... טוב, אם הילדה חולה צריך לתת לה להבריא. אין מה לעשות.
נראה לי שאת צודקת בדקתי גם באתר ועד לפני שבוע בערך זה עוד היה שם. אם זה נמחק כנראה שזה באמת התבטל... טוב, אם הילדה חולה צריך לתת לה להבריא. אין מה לעשות.
L lonely TearDrop New member 15/12/04 #8 עוגי! יש הופעה מחר של ערן צור ואם אני לא טועה היא אמורה להתארח שם (יחד עם אסף אמדורסקי ושלומי שבן) ככה היה כתוב ב'וואלה' איפשהו.. ______________________________ מה יש לה שהיא כ"כ הרבה זמן חולה?.. ממ
עוגי! יש הופעה מחר של ערן צור ואם אני לא טועה היא אמורה להתארח שם (יחד עם אסף אמדורסקי ושלומי שבן) ככה היה כתוב ב'וואלה' איפשהו.. ______________________________ מה יש לה שהיא כ"כ הרבה זמן חולה?.. ממ