מישהו יודע מתי החדשות נכנסות?

איכס איכס איכס כמה שהן רעות !!!!!!!!!!!!!!!!!

אני הייתי מעיפה את ליהי כמו טיל מהבית, כשהיא תצא היא תראה איך היא התנהגה, בושה,, אחת חנונית שנכנסה לתוכנית והחליטה להתנהג כמו ערסית,ירדה מהפסים,איזו שפה, איזו התנהגות, איזה סיגנון דיבור ותנועות, הרי רואים שאצלה זה לא טבעי שזה מלאכותי לכן הכל נראה מוגזם מגעיל איכס מגעילה היא לא תאמין לתגובות שהיא תקבל בחוץ. קרן גם לא חסר לה מלהיטה את כולן שם בשקט בשקט בגלימה של נזירה טובה. מזל שאתי אורזת עכשיו. ענבר ירדה גם מהפסים, לעשות הכל כדי להשאר אפילו במחיר של התחברות לציר הרשע וסיפור חייה מול המצלמות?איףףףףףףףףףףףףףףף מה עובר על איילת?היא עצבנית על ענבר ומוציאה הכל על ליז?היא עומדת שם שעה מדיחה כלים של כולם, כולם נכנסו מהחצר זרקו את הכלים במטבח ועפו לחדרים,, אז ליז שמה צלחת סואו וואט?ואם קרן היתה שמה?מה היתה אומרת לה?כפרה זה בסדר איכססס לאט לאט הכל יוצא,, נחשפות הפנים האמיתיות. למה פתאום נכנסה ליהי למטבח לצעוק על ליז את יכולה להדיח כלים את לא אורזת?ומה עם ענת?מדוע לא אמרה לענת?כי את ליז הן לא רוצות שם מגעילות..... אני לא ראיתי את ליהי מרטיבה אצבע אחת במים בהדחת כלים או בניקיון אז הכינה פעמיים עוף בתנור ביג דיל איכססססססססססססססס בנות מגעילות. קנאיות כולן, קנאיות לא יעזור כלום,,,, להתנהג בצורה תרבותית זה לא פשע,,, להתלבש יפה זו לא עברה,, להראות יפה זה מה אלוהים נתן למה לקנא למה?רעות חבורה של בחורות רעות פוי.

easternstar

New member
זו דינמיקה חברתית שמובילה לאסון

ליז חייבת לצאת משם. מה יצא לה משהיה בעדת זאבות שיתנפלו עליה בכל פעם שהיא טועה במהלך? ראיתי מה ליז עשתה בעבר במקרה לירון אבל כך לא מתנהגים! אף פעם!. הבנות מראות את עצמן רע מאוד. ..כולן.

Klayhamn

New member
לדעתי

אתה צודק, ליז צריכה להעביר את החסינות שלה לעדי ולצאת מהוילה

niva99

New member
עדיף להתמודד מלברוח

ככה זה בחיים : fight or flight

easternstar

New member
לא חושב. כדאי להתמודד כשיש על מה

מה יצא לליז מהשהיה בתוכנית הזאת?

קשקשה9

New member
שכחתם מה עברה שיפרה מה עברה עינב מה עברו

אלירז איילה (ולא משנה מי אהד את מי כרגע)??? זו הדינמיקה החברתית בתוך בידוד ולא אני לא מצדיקה רק מזכירה

גם יוני לא חסר לו מגעיל

כל הכבוד לבן מנסה לבדוק לשמוע לשאול להרגיע, הוא אדם רגיש הוא מתחיל להבין דברים ומה יוני? "אני לא חושב שליז עושה הכל מתמימות" יוני,,,,,,,,, אתי עושה הכל בשיא התמימות,,,,,הוא מת שהיא תעוף כי הוא חבר של חבורת ציר הרשע,הוא מקורב אליהן..... מסתובב לו שם בוילה כמו פלצן, אחד שמרגיש שהוא הכי מיוחד אז אם נדמה לו שחפירות הופכות אותו למיוחד הוא טועה. כמו אחד שבפנטזיות שלו ובחלומות לא היה מקבל חשיפה כזאת. אמרה לו גברת טארוט שהכניסה לוילה לתוכנית לא תעשה איתו חסד... והיא לא. הנה בן אומר לבנים שעושים עליה עלהום שזה לא יאומן, בן ניסה להסביר לאיילת כשאדם נמצא במצוקה ולא חשוב מה הסיבה צריך לעזור לו ולא להיות נגדו בן צודק. צדקה ליז כשאמרה לאיילת אלי את לא נחמדה,, אמרה לה את האמת והאמת כל כך כואבת עד שהתפוצצה. שיקרה איילת שאמרה ענת שטפה את הצלחת שלה,,,,, שיקרה איכס ,, ענת אכלה והניחה את הצלחת לאיילת במטבח בשקט בשקט ואיילת אולי אפילו לא ראתה.

למעלה