מישהו יודע מתי העונה החדשה מגיעה? אני לא זוכרת את מספר העונה, אבל העונה הכי חדשה....
ש שיר27 היחידה New member 13/3/07 #1 מישהו יודע מתי העונה החדשה מגיעה? אני לא זוכרת את מספר העונה, אבל העונה הכי חדשה....
מ מורי לנצח New member 14/3/07 #2 העונה השביעית התחילה לפני שבועיים או שלושה באוסטרליה , אליינו היא כנראה תגיע רק בקיץ . עד אז יחי השידורי החוזרים
העונה השביעית התחילה לפני שבועיים או שלושה באוסטרליה , אליינו היא כנראה תגיע רק בקיץ . עד אז יחי השידורי החוזרים
ס סורט אוף רוג New member 20/3/07 #5 ../images/Emo6.gif נראה לי שאם חלילה היו עושים לופ, רק של העונה השלישית. את יודעת.... אגב, עכשיו כשאני נזכרת בזה, את ילידת חודש מרץ (3), מזל שלא נולדת ביום ה - 3
../images/Emo6.gif נראה לי שאם חלילה היו עושים לופ, רק של העונה השלישית. את יודעת.... אגב, עכשיו כשאני נזכרת בזה, את ילידת חודש מרץ (3), מזל שלא נולדת ביום ה - 3
מ מורי לנצח New member 20/3/07 #6 הי מרץ זה חודש טוב ! ואני אפילו לא רוצה לחשובעל לופ של העונה השלישית זה זה פשוט אין מילים לתאר את זה !
הי מרץ זה חודש טוב ! ואני אפילו לא רוצה לחשובעל לופ של העונה השלישית זה זה פשוט אין מילים לתאר את זה !