מישהו יודע מתי העונה השניה מגיעה לארץ? אם בכלל?
L LeRanch New member 23/12/06 #3 גם מה שלמעלה לא ממש נכון יס שיבצו תוכניות חדשות לחודשים ינואר-פברואר מה שאומר שעל טבעי תגיע רק במרץ-אפריל..
גם מה שלמעלה לא ממש נכון יס שיבצו תוכניות חדשות לחודשים ינואר-פברואר מה שאומר שעל טבעי תגיע רק במרץ-אפריל..
D darklighter New member 25/12/06 #4 אתה בטוח בזה?../images/Emo4.gif../images/Emo190.gif אני צריכה לקבל תשובה ודאית לפני שאני משנה את השורה למעלה (במיוחד כי זו לא אני שעושה את זה)
אתה בטוח בזה?../images/Emo4.gif../images/Emo190.gif אני צריכה לקבל תשובה ודאית לפני שאני משנה את השורה למעלה (במיוחד כי זו לא אני שעושה את זה)
L LeRanch New member 26/12/06 #5 כנסי לפורום יס סטארס יש שם פירוט על כל התוכניות החדשות של ינואר-פברואר ולצערי על טבעי לא כלולה.. היא תגיע יחד עם כל שאר העונות החדשות רק כשהתוכניות החדשות שעולות יגמרו
כנסי לפורום יס סטארס יש שם פירוט על כל התוכניות החדשות של ינואר-פברואר ולצערי על טבעי לא כלולה.. היא תגיע יחד עם כל שאר העונות החדשות רק כשהתוכניות החדשות שעולות יגמרו
D darklighter New member 27/12/06 #6 אבל מתי זה יוצא?../images/Emo190.gif אני לא יכולה שיהיה כתוב בשורה למעלה "הסדרה תגיע ליס סטארס יחד עם כל שאר העונות החדשות רק כשהתוכניות החדשות שעולות יגמרו"... סורי שהוצאתי את התסכולים עליך... טוב אני אנסה לשאול בפורום יס סטארס...
אבל מתי זה יוצא?../images/Emo190.gif אני לא יכולה שיהיה כתוב בשורה למעלה "הסדרה תגיע ליס סטארס יחד עם כל שאר העונות החדשות רק כשהתוכניות החדשות שעולות יגמרו"... סורי שהוצאתי את התסכולים עליך... טוב אני אנסה לשאול בפורום יס סטארס...