מישהו יודע מתי משודר האוסקר?

נואו צ'אנס!!!!

ג'ימי פוקס על ההופעה המדהימה ב-"ריי" יזכה ואם לא הוא אז ליאו בטייס !!! הלוואי וג'וני יזכה הלוואי מגיע לו כבר אוסקר כל כך מגיע לו !!!!

0mroosh

New member
אני מקווה שליאונרדו לא

ינצח.. פשוט שונא אותו.. שחקן גרוע!! את "ריי" לא ראיתי.. אבל את finding neverland ראיתי ואהבתי.. ג'וני דפ בהחלט שחקן השנה! (מה שכן, חבל שג'ים לא קיבל מועמדות על "שמש נצחית בראש צלול").

אני איתך!!!

אני אוהבת את ג'וני מאוד שחקן מוכשר ומגוון שהיה צריך לקבל אוסקר כבר ממזמן!!! וכמובן שמגיע לו אוסקר על finding neverland כמה שאני אופטימית אני בספק!!! יש לי הרגשה שג'ימי פוקס זוכה בשחקן והבמאי של הטייס או הסרט הטייס זוכה!! ג'ימי פוקס משחק בצורה יוצאת מהכלל את ריי צ'רלס מגיע לו אוסקר!! לליאו הכי פחות מגיע לזכות!!! ג'ים קרי גם אותו אני אוהבת ומעריכה בתור שחקן קומי אין מה לדבר אבל גם דרמטי הוא מעולה!! בגלובוס הוא היה מועמד אני לא זוכר עכשיו מי שאר המועמדים אבל הוא לא בין המרכזיים ... הסרט יחסית נחשב לבנוני למרות שאני לא ראיתי אותו אז לעומת מספר האוסקרים 3 השחקנים המובילים ל-3 הסרטים המובילים מבחינת מועמדות 6 ריי 7 נברלנד 12 הטייס התחרות הראשית היא בין ג'ימי - דפ - ליאו

0mroosh

New member
אין לדעת..

קרה כמה פעמים בתולדות האוסקר שהיו תהפוכות.. בכל מקרה.. נכחה ונראה, עדיין הזוכה הראוי ביותר (שחקן) הוא ג'וניל'ה.

אני מסכימה איתך!!!

מגיע לג'וני גם על הסרט נברלנד וגם על עוד המון המון המון סרטים שהוא שיחק בהם בצורה גאונית!!! אבל אם לא הוא אז אני רוצה שג'ימי פוקס יזכה!!! הופעה שלו גאונית בתור ריי צ'אלס חובה לראות את הסרט גם בגלל התסרטי המוזיקה ובעיקר בגלל המשחק של ג'ימי!!!

BattleSheep

New member
סתם פרט טריוויה מטריד משהו

ליאונרדו דיקפריו (בן 30) זכה בפרס על מפעל חיים (בפסטיבל הסרטים הבינלאומי בסנטה ברברה). כן כן.

כל כך עצוב...

מה הוא כבר עשה מלבד התפקיד הראשון המעולה שלו בגילברט? כולה זבלונים רומנטיים סוג ז' במקרה הטוב.. כיכוב בשני סרטים של סקורסזי זה לא מספיק בשביל פרס מפעל חיים :-\

BattleSheep

New member
מסתבר שכן :)

אולי צריך פשוט לזיין הרבה ולעשות הרבה סמים בשביל פרס על מפעל חיים. מעניין. i'll get right to it

shellydeez

New member
ג'יימי פוקס

ראיתי את "ריי" ביום שישי. סרט נהדר ,ג'יימי פוקס במיטבו. פשוט ריי צ'ארלס צעיר ומוכשר. הלוואי והוא יזכה , אם לא ג'וני ורק שליאונרדו לא יקבל את האוסקר זה יהיה פשוט אבוי אחד גדול
. לא שהוא שחקן רע אני פשוט לא אוהבת את צורת המשחק שלו.

ג'ימס פוקס שרק עכשיו "פרץ" התחיל מקומדיה ומשחק בצורה גאונית הסיפור הזה מוצא חן בעיני האוסקר ואני לא חושבת שיש סיכוי שהוא לא יזכה!!! ג'וני דיי מקופח בנוגע לאוסקרים וזכיות ככה שאני בספק אבל עדיין מבחנתי מגיע לו!!!!! אני לא יודעת מה אני יעשה עם ליאו יזכה.. אני גם חשובת שהוא לא שחקן גרוע ואני לא יורד מערכו אבל לעומת ג'וני ה-גאון והגאוניות של ג'ימי בתור ריי אין פה מה להשוות!!!!

0mroosh

New member
אני לא יודע אם לראות את "ריי"

אני בד"כ סובל בביוגרפיות.. אבל אני אקח את הסיכון.

שווה את הסיכון!!!

גם אני אל אוהבת בבליגרפיות כי הם דיי מרדימות ומשעממות... אבל זה גם מוזקלי וגם אם כל הפרטים גם אלה שלא נעים כל כך לספר!!

כנראה שלא ראית את הביוגרפיות

הנכונות... ראה "איש על הירח" - מדהים! וגם "אד ווד" (אם כי זו ביוגרפיה לא נאמנה בעליל, אבל מילא
)

0mroosh

New member
את

"אד ווד" ואת "איש על הירח" אהבתי מאוד.. אבל היה שם מגע אומנותי של ברטון ופורמן.. לדבי ריי אני לא ממש יודע, כי זה תמיד אותו סיפור.. כושי מפורסם-סמים-עני-מצליח-מת.

כע, גם אני שמעתי שזה לא משו-משו

מה שכן, "החיים על פי פיטר סלרס" נראה מעולה (מה גם שזה אותם היוצרים של "איש על הירח")...!

למעלה