מישהו יודע מתי מתחיל שולחן הגמר בMAIN EVENT?

Papito

New member
מישהו יודע מתי מתחיל שולחן הגמר בMAIN EVENT?

ובהצלחה לפיל אייבי, ההוכחה שפוקר הוא משחק יכולת ולא מזל.

napox

New member
שולחן הגמר מתחיל ב 7 בנובמבר 2009

המשחק בין השנים האחרונים יהיה ב 10 בנובמבר. שידור ב Torrent הקרוב לביתך :) ואם כבר מדברים על Phil Ivey אז הנה תזכורת משנת 2003 של הרגע המצולח ביותר שלו ב Main Event של ה WSOP (עד השנה כמובן) כמעט הוא הגיע לשולחן הגמר. אם הוא יזכה השנה אפשר להכתיר אותו כשחקן הטוב בעולם.

napox

New member
אם התחלתי עם Off topic על Ivey אז אני אמשיך

ל Ivey יש השפעה על שחקנים שאין לשום שחקן אחר
פחד אלהים. http://www.lightupload.com/video/funny/1798/Guy-Almost-Craps-His-Pants-Playing-Phil-Ivey.html

Papito

New member
גם אם הוא לא ייקח

מה שסביר להניח שיקרה כי הוא שורטסטאק רציני, והוא לא משחק טוב (אם אפשר להגיד עליו דבר כזה בכלל, ועוד שאני יגיד דבר כזה
) השנה הוא הוכיח שהוא השחקן הכי טוב בעולם. 2 צמידים בשנה אחת + לגבור על כמעט 6500 מתמודדים במשחק הכי חלש שלו (הולדם זה המשחק הכי חלש שלו) ולהגיע לשולחן הגמר, זה אומר לדעתי שהוא כבר השחקן הטוב בעולם.

Harleydude

New member
המשחק הכי חלש שלו?

הוא מרסק את הביג גיים על בסיס קבוע כבר מעל ל15 שנה, והוא משחק המון הולדם. הוא שחקן הולדם מדהים. פשוט קצת לא אוהב מצלמות וכל הקטע אז לא רואים אותו כ''כ בכל הדברים שמשודרים בטלויזיה, אבל אין שחקן הולדם מקצועי שתשאל אותו מי השחקן (הולדם) הכי טוב בעולם היום והוא לא יגיד פיל אייבי.

Papito

New member
מסכים בכל מילה

ועדיין כמה שזה מדהים, אחרי כל התארים והכסף הגדול זה המשחק החלש שלו מבין הHORSE.

DoubleN

New member
אני חושב שישנה הסכמה גורפת

שפיל אייבי מחזיק בתואר השחקן הטוב ביותר כיום, הן בקרב חובבי הפוקר והן בקרב המקצוענים. אבל זכייה בשולחן גמר יצור מיתוס פוקר בקנה מידה היסטורי. צריך לזכור שפיל אייבי לקח 2 צמידי אליפות ב-WSOP הנוכחי ו-7 סך הכל במשחקים מגוונים מאוד, 8 שולחנות גמר ב-WPT ומקום ראשון אחד. פיל נחשב לשחקן הקאש הכי מסוכן בעולם, הוא מנצח באופן קבוע ב"משחק הגדול" בבלג'יו שמאכלס את הטופ העולמי. ובמשחק היי סטייקס סטאד היי שמארח לארי פלינט הבעלים של "האסלר" שמכיל את השחקני סטאד הטובים בעולם. אייבי גם מגשר בין דור הפוקר הישן לחדש, הוא שחקן אונליין מעולה ורווחי מאוד, ומשחק כל סגנון פוקר לא פחות ממצויין. קשה לי להאמין שיש עוד שחקן שמציג רזומה כזה ושיש כזה קונצנזוס לגבי היכולות שלו כשחקן.

למעלה