מישהו יודע מתי מתקיימות הבחירות

• פותח הנושא poza
  • פורסם בתאריך

poza

New member
מישהו יודע מתי מתקיימות הבחירות

לראשות העיר ולמועצה.
פוזה רוצה להתחיל ולהכין את מצע הבחירות שלה. היום יותר מתמיד כדי להתמודד למועצה. יש הרבה הטבות, כך לפחות טוענים כמה מחברי המועצה האופוזוציונרים.
תיקים במשטרה, תביעות דיבה, טובות הנאה, שוחד, חברים בחלונות הגבוהים- ממש הטבות מפליגות. ובנוסף, הם מספרים, יש גם החזר הוצאות. מה אתם אומרים, כדאי לפוזה לרוץ.
פילוביץ´ הייתי לוקחת אותך בתור דובר שלי, רק מה, עוד יגידו שחטפתי עיתונאי.
תגיד, זה לא אתה שנעלמת ב- 1954.
לפי החומרים המעניינים והמסמכים שאתה ממציא לנו, חדשות לבקרים, אני בטוחה שזה אתה. עיתונאי קטן שלי.
למה אין אייקון של לשון בחוץ. קונסולה - לטיפולך המסור

pilovich shahaf

New member
שוב טעית זה לא יכול להיות אני../images/Emo163.gif

מאחר והגדרת את עצמך כ- "תושבת ותיקה ולא עירקית", אזי אם תתאמצי ותנברי ב...:- מי היו אנשי התעשיה הראשונים באילת...
מי היו חדברי המועצה הראשונים באילת...
מי היו העסקנים המפלגתיים באילת מטעם אחדות העבודה/מפאי...
"ודי לחכימא ברמיזא או לשטיא בכורמיזא...."

poza

New member
רוני - אם הייתי אומרת שאני תומכת

בליכוד - היית מתפלץ
. ואם הייתי אומרת שאני תומכת במפלגת העבודה - היית קופץ ומצרף אותי ישירות לצוות.
אז אני מעדיפה לכנות עצמי כאחת שיושבת על הגדר.
מה עוד שבמדינה שלנו אף אחד לא מבין היום לא את הימין ולא את השמאל. זה טרפה וזה נבלה.
ועדיף תמיד להישאר באמצע. תראו לאן זה הוביל את איציק מרדכי
או אמנון שחק. ואם בעינייני ליכוד מקומיים עסקנינו. אז הליכוד באילת, לדעתי האישית, היא מאורת נחשים מסוכנת, שלא בטוח שניתן לצאת ממנה בחיים.
(תראו מה קרה לאבי אטיאס וחבריו - נשארו בלי עבודה) ומפלגת העבודה, אמנם כעת די בתרדמה- טוב כולם רוצים לעזוב אותה (אפילו בן עמי שוקל), אבל בעבר גם היא היתה מאורת רמשים לא קטנה. הכל תלוי איך מסתכלים. ולהזכירך- גבי קדוש רץ בבחירות האחרונות ברשימה עצמאית ולא כליכוד. וזה מצביע על העובדה כי גם העיר אילת, שפעם נחשבה למעוז הליכוד (כן, כן היו מי שחשבו כך, רק המערכניקים חשבו אחרת), מעדיפה ראש עיר לא מסומן פוליטית. מה שחשוב באילת זה החיוך, או, כן, החיוך עושה את זה.
אז החלטתי להתחיל ולהתאמן בחיוכים. שלב ראשון. אחר כך אמשיך בביקורי תנחומים, בריתות, חתונות ואירועים. אני אפילו שוקלת להתחיל להראות פרצופי במרכז התיירות המשופר שלנו. מי יודע, אולי משמה תגיע הישועה.
ועכשיו, כשחושבים על זה, זה לא רעיון רע לרוץ למועצת העיר כסיעת מרכז התיירות. תחשבו כמה כוח ובוחרים זה טומן בחובו. מה אתה אומר רוני, שווה לנסות

poza

New member
פריגל, פריגל - זה לא ההוא מהפוזה

מדוע איחרתי את המועד. אנחנו אמנם במדינה שובניסטית מספר אחת בעולם, אבל למרות עובדה זו, קשה לי להאמין שפריגל שלנו או אוריניקה בלשון העם, יכול לכבוש מרכז. קצת קשה לא.
ומה הוא נותן להם, שפוזה לא יכולה.
אישור בנייה - אין להם והוא כבר מזמן התפטר מסגנות ראש העיר ותיק ההנדסה, אלא אם כן, יש משהו שאנחנו לא יודעים ולא רוצים לדעת.
רשיון עסק - כך לפחות קראתי אין לרבים מהם- ופריגל כבר לא בעירייה א לפחות במחלקת ההנדסה.
הופעות מין לכל דורש - קראתי השבוע שזה הדבר היחידי שיש להם. (מה, גם לזה פריגל קשור).

ronnie yoffe

New member
מפלגות

לא נעים לי במיוחד אבל זה נבלה וזה טריפה או אם תירצי, זו נבלה וזו טריפה ואני כמובן מתכוון לשתי המפלגות הגדולות במיל´. אינני סבור שהליכוד הוא ביתי וביתך ולבטח לא העבודה, אבל לשבת על הגדר כשרגל פה ורגל שם זה פשוט בלתי ניסבל ואני מבקש ממך לנקוט עמדה. לדוגמא : האם את בעד אטיאס, גבי, אורי, גדי, רפי, רוברט, סימה, מאיר או אולי שלום? ואולי את בעד בניזרי, ישי, דרעי וזה שהכתיר את שרון לאחרונה כמנהל אגודת הזבל-התפרסם הבוקר בעתון. אז בעד מי הגברת פוזה. אגב, אני נהנה לקרוא את דברייך.

poza

New member
מפלגות רבותי מפלגות

לציבור הרחב נמאס. משתי מפלגות מושחתות שנבחריה רבים כל היום על הכסאות והחדרים המפוארים במשכן הכנסת ונראה כי ממזמן הם שכחו שיש גם ציבור בדרך. ציבור הרעב לשינוי (ולאו דווקא לפריצקי), ציבור הרעב להתחשבות, ציבור שרוצה תוצאות. ורובו של הציבור, מלבד אלו השרופים בנשמתם (מפאי וחירותיניקים מבית, שגדלו על זבונטינסקי ואחרים), לא רוצים יותר את המפלגות הגדולות. ולראייה, בבחירות האחרונות תראו כמה ש"ס לקחה. מספר שיא למפלגה אנונימית, לא היתה כדוגמתא בישראל. והיא מפלגה שמאגדת בתוכה בליל של דעות, עדות וכיוונים (מזרח, מערב, צפון ודרום) עם מכנה משותף אחד, והוא לא רק הדת, אלא המצע החברתי-עדתי. וראו את שינוי שלקחה בגדול. צריך לזכור שטומי לפיד צץ ברגע האחרון כפטריה לאחר הגשם, וענה על צרכי הקהל - "דם חדש ודרך חדשה". ומפלגת המרכז שלקחה אף היא חמישה מנדטים, שזה כוח רב, ואילולא פליטת הפה של אמנון ליפקין-שחק (נתניהו מסוכן) והחילופים עם איציק מרדכי, יתכן והיתה לוקחת הרבה יותר קולות. מאלו שמרגישים עצמם על הגדר, רגל פה ורגל שם. ונחשוב לרגע על צומת של רפול שבבחירות בשנות ה- 90 לקחו בענק והתחייה של הנגבי. הציבור אוהב הפתעות. ואם לא היתה מסורת במדינה הזו להצביע לשתי המפלגות הגדולות - תקראו לזה חינוך מהבית, הרגלים מגונים, גם עלה ירוק ופנינה רוזנבלום (הכלה החדשה- העונה על תיאוריית הבלונדינית הטפשה), היו לוקחים קולות מהשתים הגדולות, ונכנסים לכנסת. אז איך אפשר להחליט היכן להציב את כובד משקלנו. כאשר מאסנו בהכל. הליכוד הוא לא ליכוד של פעם ובטח לא חירות. ומפלגת העבודה היא לא המערך של פעם (אפילו נאמניה ההדוקים ביותר נוטשים אותה כעת, כעכברים בספינה טובעת). אז מה נותר לנו לקוות. רק לעתיד טוב יותר. ושכחתי להזכיר את טיסונה - אולי אם הוא היה נבחר לכנסת, הוא היה מביא לנו את הקזינו, לו אנו מייחלים.

poza

New member
האם יש לנקוט עמדה בפוליטיקה

המערכה עוד לא ממש התחילה והבחירות לראשות העיר רחוקות מאוד, במיוחד בימים טרופים אלו .ימים בהם שלום וביטחון, הן רק מילים רחוקות. אז האם לנקוט עמדה, האם לתמוך בזה או באחר.האם זו צריכה להיות השאלה. נכון, יש לנו רבים באילת שרואים עצמם נבחרים. והזמן יחלוף במהרה. ועוד בטרם תיבש הדיו, כבר נרגיש בפתח את רוחות המנלחמה. ולא, זו לא רוח המלחמה המתמדת, זו שאנו מתמודדים בה יום יום, שעה שעה. זו רוח לחימה אחרת, למען עתיד מקומי טוב יותר, ים כחול, דשא ירוק (איפה? באילת?) ואיכות חיים משופרת. השאלה הנשאלת- האם זה שיבחר בקודקוד, ראש העיר, הוא זה שישפר את חיינו. נכון, שרבים מאיתנו חושבים, כי ראש העיר הוא זה שבלחיצת כפתור יעשיר אותנו. ויהפוך את הדשא לירוק ואת הים ליותר כחול. אבל טעות בידנו. דווקא חברי המועצה, אלו המקיפים את ראש העיר, הם אלו החשובים ביותר. הם הקובעים מדיניות העיר והיכן יושקעו הכספים. הם המחליטים על התקציב השוטף והם גם אלו הפוסקים את דינם של עמותות וגופים שונים שמרביתם נוצרו בכדי לעזור לנזקקים (ועדת תמיכות הידועה). הם המחליטים האם להזרים כספים שלא הם נתנו, אלה משרדי הממשלה, ומחליטים גם לאן להזרימם. הם המאשרים תוכניות מתאר כזו או אחרת וידם מורמת בכל עת שנדרש מינוי חשוב, המשפיע באופן מידי על מהלך חיינו. ואולי הדבר החשוב ביותר שעלינו לזכור, שאת חברי המועצה הנכבדים, לא ראש העיר קובע, לא הוא ממנה. אנחנו הנותנים להם כוח. ראש העיר בהחלט משפיע ומחליט על מחזיקי התיקים השונים, על הסגנים המלווים אותו. אבל צריך לזכור שאם הם לא טובים, זו אשמתם בלבד. אז האם לנקוט עמדה. האם לבחור בין אטיאס, גבי, אורי, רפי, רוברט, סימה, מאיר או שלום. כן, בהחלט לנקוט עמדה, אבל להמתין לשעת כושר מתאימה, שכן הדרך עוד ארוכה ופטריות צצות בהמוניהם כלאחר הגשם. ולפי איך שבאילת זה נראה. עוד צפויים לנו ימים גשומים למכביר בעיר הזו.

ronnie yoffe

New member
בחירות לראשות

בשלב זה מדובר על מרץ 2004 .אבל יש סכוי סביר שזה ידחה למאי 2004 . כל זאת בהנחה שעד אז לא תקום וועדה קרואה למשל אם יסגרו לנו את המים עקב החוב הענק למקורות.

poza

New member
ועדה קרואה לעיר אילת

אמנם הבחירות עוד לא בפתח, ועד שיגיע היום הגדול, עוד יעברו הרבה דניסים במפרץ אילת. עוד צפויים לנו ולראש העיר שלנו הרבה מכתבים אופוזיציונים שישלחו ליועץ המשפטי לממשלה, לממונה על משרד הפנים במחוז ולשרים המכובדים. אבל, עד לועדה קרואה, לדעניות דעתי, עוד רחוקה הדרך. יש לזכור שועדה קרואה מגיעה לעיר שכלו כל הקיצים. שהמשכורת, ולא חלקים ממנה, מתעכבות במשך חודשים. כאשר אין לעירייה אין כסף לספקים והמצב באמת בכי רע. משהו בסגנון ירוחם - אופקים-בית שמש. ולמצב זה, למזלנו, עדין לא הגענו, גם עם לעיתים יש מי שמנסה להציג זאת כך. גם עם יש כאלה שמשתדלים רבות שזה יקרה ואפילו יוזמים מפגשים עם שרים אלו ואחרים, כדי שאלו ישתכנעו בנחיצות הועדה. אז נכון להיום, לפחות בקדנציה הנוכחית של גבי קדוש, ועדה קרואה עוד רחוקה.

למעלה