מישהו יודע מתי נכתב השיר פלוגה בקו?
י יושב חומה New member 12/11/09 #6 תגיד, דרך אגב, אתה בפורום די הרבה, מתי תגיע לרעננה? מאז היום הגשום ההוא יבש כאן.
ש שירז אריאל דרורי New member 11/11/09 #4 ככל הנראה השיר נכתב בסוף שנות ה-70 תחילת ה-80.. ויצא בתקליט 'ירוקות'
א אני יונתן New member 11/11/09 #5 תודה פשוט הרהרתי שמא הוא מדבר על מלחמת לבנון הראשונה. אבל לפי מה שאת אומרת זה לא אפשרי
מ מוגג New member 12/11/09 #7 השאלה אינה "מתי נכתב השיר?" אלא "באיזו תקופה עוסק השיר?". השיר נכתב על תקופת השירות הסדיר של המשורר. כלומר, אי שם בשנות השישים כאשר הפלוגה חנתה בחורשת טל...
השאלה אינה "מתי נכתב השיר?" אלא "באיזו תקופה עוסק השיר?". השיר נכתב על תקופת השירות הסדיר של המשורר. כלומר, אי שם בשנות השישים כאשר הפלוגה חנתה בחורשת טל...
ת תרדיס1 New member 12/11/09 #8 מה שנקראה חורשת הארבעים.. אחד משלושת המובילים מבחינתי אצלו (משהו אישי האמת..)
F fedele New member 15/11/09 #9 שירות מילואים זכור לי מאיזשהו סרט או הקלטה של מאיר שהוא מדבר על השיר ארוכות אכן חורשת טל ולמיטב זכרוני מדובר בשירות מילואים ולא סדיר
שירות מילואים זכור לי מאיזשהו סרט או הקלטה של מאיר שהוא מדבר על השיר ארוכות אכן חורשת טל ולמיטב זכרוני מדובר בשירות מילואים ולא סדיר
מ מוגג New member 15/11/09 #10 חיילים בני עשרים הם בדרכלל סדירים כדאי לקרוא שרשורים וגם להציץ בקישורים כך לא צריך מתברברים עם מה שזוכרים...
חיילים בני עשרים הם בדרכלל סדירים כדאי לקרוא שרשורים וגם להציץ בקישורים כך לא צריך מתברברים עם מה שזוכרים...
מ משמרותי New member 19/11/09 #13 לפי ספירת המלאי ושאר נתונים,ניראה לי שמדובר על זיכרונות משירות סדיר תשוקות שפיציות ניראות לכם מתאימות למילואימניקים?
לפי ספירת המלאי ושאר נתונים,ניראה לי שמדובר על זיכרונות משירות סדיר תשוקות שפיציות ניראות לכם מתאימות למילואימניקים?