שאלה מתי יגיע העונה ה3 ליס וטריי ימות?
ק קרייזי לאב New member 14/10/05 #4 מרץ מרץ אוקיי?מרץ!../images/Emo80.gif כמה שירשורים על אותה שאלה פור גאד סייק! אל תתיחסו אני עוד בטראומה..
מרץ מרץ אוקיי?מרץ!../images/Emo80.gif כמה שירשורים על אותה שאלה פור גאד סייק! אל תתיחסו אני עוד בטראומה..
ק קרייזי לאב New member 14/10/05 #6 ../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif למה הם חייבים להזכיר לי שזה חוזר רק במרץ... חצופים
א ארץ השמש New member 14/10/05 #7 באמת חוצפה ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif לא נורא- גם אני אחרי שראיתי את סוף העונה השניה בפעם הראשונה הייתי בטראומה, והיינו צריכים לחכות 5 חודשים עד ששודר פרק 301.
באמת חוצפה ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif לא נורא- גם אני אחרי שראיתי את סוף העונה השניה בפעם הראשונה הייתי בטראומה, והיינו צריכים לחכות 5 חודשים עד ששודר פרק 301.
ק קרייזי לאב New member 14/10/05 #8 באמת?../images/Emo12.gif../images/Emo80.gif חח אני ראיתי ברציפות... מגניב.. מה עכשיו כשיגמר העונה השלישית (שלא יגמר לעולםםםםםםם) נחכה עוד חצי שנה לרביעית.. אחושקשוקה שלהם..
באמת?../images/Emo12.gif../images/Emo80.gif חח אני ראיתי ברציפות... מגניב.. מה עכשיו כשיגמר העונה השלישית (שלא יגמר לעולםםםםםםם) נחכה עוד חצי שנה לרביעית.. אחושקשוקה שלהם..
ק קרייזי לאב New member 14/10/05 #10 אהמ...../images/Emo80.gif אם יש לכם שאלה.. נוי פה לעזרה.. אוי עזבו אני בסוטול נדבקתי מקירסטין אולי אני אלך איתה למכון דגמילה ואז סת' יבוא לבקר את אימא שלו אוז אני אראה אותו והוא יתחתן איתי..?
אהמ...../images/Emo80.gif אם יש לכם שאלה.. נוי פה לעזרה.. אוי עזבו אני בסוטול נדבקתי מקירסטין אולי אני אלך איתה למכון דגמילה ואז סת' יבוא לבקר את אימא שלו אוז אני אראה אותו והוא יתחתן איתי..?
ק קרייזי לאב New member 15/10/05 #12 אסור לחיות באשליה?../images/Emo7.gif../images/Emo80.gif דאמט אני קרועה מעייפות