מישהו יודע מתי 30STM יבואו לארץ?

ענבר57

New member

i am777

New member
שלום לך ענבר ,

אממ....כידוע לי שהם עובדים כרגע על דיסק חדש. אז הם אמרו שהם יבואו ב - 2009.....אבל זה לא בטוח... הם מסיימים את סיבוב ההופעות ונכנסים להלקטות. כנראה שהם יבואו אלינו עם האלבום החדש.

יותר נכון, זה מה שתומו אמר.

והוא גם אמר שההופעות בGIAN יהיו 2 ההופעות האחרונות. ואי אפשר לסמוך עליו. אז מתי הם יבואו? לא יודעת

i am777

New member
ואם כבר...ההופעה בברלין 5.5..../images/Emo166.gif

תכנסו ותראו את התמונות(אני עצלנית...אין לי כוח לשים אותם פה....חח) 1: http://www.flickr.com/photos/24260148@N02/sets/72157604905201105/ 2: http://www.flickr.com/photos/23858193@N03/tags/30secondstomars/

נצל"ש,מחקתי את הבלוג

איזה בלוג?אה הבלוג הזה,הבלוג שעשיתי לפני המון ואף אחד לא שם זין עליו ולא מתאמץ אפילו לקום לשאול אותי אם אני צריכה עזרה במשהו..הבלוג שומם אף אחד לא מגיב אף אחד לא עוזר אז למה בכלל שיהיה בלוג?! השקעתי בבלוג הזה כ"כ לא בשביל שהוא יהיה סתם עוד בלוג נוסף בישראבלוג אלא שיהיה בלוג שיתקדם סוף סוף במשהו. וכן,עם הייתם עוזרים לקידומו יכול להיות שהיו 2\3 אנשים בישראבלוג שיגיבו לכול מה שאני עושה! קיוויתי שזה יעורר עניין אצל מישהו מכם או בכלל אצל הישראבלוגים אבל מה לעשות שבנות 12\11 שחולות על התחת של ביל יודעות יותר להשקיע?! אני מצטערת עם זה נשמע ממש תוקפני אבל מה לעשות שזה פגע בי שאני רואה ש-א-י-ן ת-ג-ו-ב-ה ב-א-ף פוסט אז אני לא מתכוונת לשבת כמו חמור ולהשקיע בזמן שאף אחד לא יזיז אפילו את העין בשביל לראות מה זה הבלוג הזה. אולי זה נשמע קיטשי אבל נעלבתי זהו אני סיימתי את מה שהיה לי לכתוב פה.

סתיו

גם בעמוד של המייספייס אין תגובה על כל פוסט זה לא אומר שאנשים לא נכנסים ואם את צריכהעזרה את צריכה לבוא ולבקש אני לא מאמינה שמחקת את הבלוג לפני שדיברת איתי או עם דנה ואופק או חן או בכלל התייעצת עם הפורום כדי שמישהו יוכל לקחת בזה חלק כי עכשיו זדאת באמת עבודה קשה שהלכה לפח, וחבל את צריכה לדבר ולהגיד במה את מתקשה כדי שנוכל לעזור, ככה שאין לך מה לכעוס על זה שאנשים לא קמו ועזרו כשאת לא אמרת כלום. יש לך בישראלבלוג אפשר לשחזור הבלוג. אני ממליצה לך לשחזר אותו, ולשאול מי בפורום יכולה לקחת את הבלוג תחת חסותה. את גם יכולה לשים מדד כניסות ליד הבלוג כדי לראות כמה נכנסים וככה לדעת כמה הוא פופולרי. זה עניין של זמן סתיו, שום דברל א מצליח ברגע.

אני יודעת שזה עניין של זמן

אבל אני חיכיתי יותר מדי זמן(אצלך זה היה יכול זמן קצר מדי או לא יודעת כמה) בסדר אז אין לי מה לכעוס אוקיי. אני לא בנויה לדברים האלה כנראה אני לא יכולה לעשות את זה כנראה יש לי "פטיל" יותר מדי קצר... זאת עבודה בשבילך או בשביל דנה,אופק,חן או מישהי אתן כאלה שמוכנות לעשות הכול בזמן והכול מושלם ברור שאני לא טובה מספיק בשביל לחכות ולעשות דברים כמו שהם טוב נו,שיהיה אני לא הולכת להחזיר את הבלוג...

זה לא קטע של הכל מושלם או לא

אנחנו לאט לאט צברנו תאוצה וגם זה לא כאילו מבקרים במייספייס באופן סדיר. ואנחנו לא עושות דברים באופן מושלם אנחנו עובדות על זה, כולנו. יש כאן עוד בנות בפורום שמוכנות לתת מעצבן ולעזור, תשחזרי ת'בלוג תשאלי מי רוצה לקחת עליו אחריות ותיתני להן את הכינוי וסיסמא לבלוג.

LoveYourHate

New member
סתיו בובה ..

אם את רוצה אני יכולה לנסות לנהל את הבלוג.. אבל אני לא מבטיחה שאני אעשה עבודה כמוך.. כי את יודעת את יותר בקיעה בדברים החדשים ואני בקושי יש לי זמן להתעדכן וכל זה.. עם כמה שזה נראה קשה ואני יודעת גם לי היו כמה בלוגים.. צריך לתת לזה זמן .. לפרסם אותו.. אם אני לא טועה יש טבעת של 30STM אפשר לחפש ולשלוח לשם אנשים עם קישור לבלוג פשוט להפיץ אותו כמה שיותר. אני מקווה שאת לא עצבנית יותר..

רק חבל שלאנשים לא אכפת

הם מסתכלים ולא מגיבים אפילו!#@!$!@וכן אני יודעת שהם מסתכלים!!!! כלבים.

LoveYourHate

New member
אין מה לעשות יש גם כאלה

מה שצריך להיות חשוב זה שאנשים אשכרה נכנסים לראות. שי לך שם פרסום של העצומה?

אה,וזה יהיה הרבה יותר טוב עם לא תעשי את זה

כמוני,אני לא יכולה לנהל כלום............. את תעשי את זה הרבה יותר טוב ממני,אני בטוחה ב-100%

LoveYourHate

New member
אל תהי כ"כ בטוחה יקירה ../images/Emo13.gif

אני לא הכי ...דבוקה ועמידה בדברים כאלה.. אני ממש ממש שוכחת מהם ואז רק אחרי חודשים נזכרת שיש לי משהו כזה בכלל.. אני יכולה לנסות לנהל את הבלוג.. אבל אני אל מבטיחה שאני אעשה עבודה טובה כמו שלך .זה מה שיש לי להגיד..

its only ma

New member
סתיו...

אני בכלל לא ידעתי שהוטא מוכן, לא כולן ידעו... או לפחות אני אישית לא ידעתי, אין לך מה להתעצבן כלכך... אאני חושבת כמו שני, תשחזרי ואם את לא רוצה את הניהול תעבירי אותו למישהי אחרת, אבל תפרסמי אותו יותר, אני בכלל לא ידעתי שהוא גמור....
אבל אל תתעצבני יותר מידי.....

ShAhArnavonXD

New member
נכנסתי

כמה פעם לבלוג,וגם הגבתי,אבל בפעמים הקודמות שנכנסתי לבלוג לא ראיתי שמשהו חדש.. אז לא היה לי מה להגיב.. וחוץ מזה,אני מוכנה לעזור עם ניהול הבלוג,יש לי טיפה ניסיון.. אבל אני אצטרך עזרה עם זה...

למעלה