מישהו יודע .. עזרה בבקשה

מישהו יודע .. עזרה בבקשה

טוב אני התחלית דיאטה במשקל של 72 וחצי קילו וירדתי ל66 קילו כמעט 65 הבעיה היא שאני אוכלת מסודר ואני לא יורדת עוד!! מה לעשות?!? האם שי פתרון האם זה אומר שאני אוכלת יותר מדי ובגלל זה איני יורדת? אל תגידי יל לגשת לדיאטנית כי אני אוכלת מסודר וכמו שהיא אמרה לי אבל נתקעתי בכל זאת!

רבים ר

New member
כן גם לי זה קרה!

אך לאחר מספר ימים המשקל המשיך לרדת. פשוט צריך סבלנות ! בהצלחה.

גם לחברה שעושים דיאטה אצל ד"ר פיל

זה קרה.. הם דיווחו על תקיעות במשקל אחרי תקופה של ירידה הדרגתית והם לא הבינו למה.. אז אמרו להם פשוט לשנות לחלוטין את כל הספורט שהם עושים ולשנות תרגילים ולעשות סוגים שונים של אירובי.. יש תזונאים שאומרים אפילו לשנות את הרכב התפריט הקיים נכון שזה מייאש, אבל אל תשכחי שלגוף הרזיה זה לא דבר פשוט כל המאזן שלו מופר הוא רוצה להתייצב ולשמור על עצמו.. יכול להיות שפתאום עוד חודש תיהי שוב במגמת ירידה לפעמים זה ממש בא בבום!

כנסו מי שהגיב ותודה

כן יכול להיותא בל זה ממש מדכא אין לכם מושג אני באמת מקפידה על אכילה לא מופרזת של מזון לא נוגעת כמעט בשוקולד מטוגנים בשר שמן ומאכלים עתירי קלוריות ומקפידה על ארוחות קטנות ומסודרות ובכל זאת חודש באותו משקל?? לא קצת מוזר.. =(אויל הגייע הזמן לצמצום כמו קלורית כי כידוע שזה שלב שיש לבצע ככל שיורדים במשקל...

חסרים

עוד כמה פרטים ממש חשובים כדיי להבין מה עובר עלייך ועל גופך בתהליך ההרזיה.וכן אני אומרת לך לגשת/לחזור לדיאטנית למרות שאינך עושה מה שהיא אמרה וכמו שהיא אמרה (אולי זאת הבעיה?<? אולי את אוכלת טיפ טיפה פחות??) ואולי כבר עברת (לכוון מטה) את משקל היעד?.?.חיזרי לדיאטנית ואם טרם היית אצל אנשי מקצוע אלה , זה הזמן, בהצלחה.

למעלה