מישהו יודע על הופעות או דאנסים היום???
R REL YESAYA New member 17/2/06 #2 היום בסלואו משה!!!!!!!!! גימל פרודקשיין מציג........ וויב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!( ) yesaya crew RUDE BOY SOUND A-MAR SOUND גימל פותח וסוגר!!!!!!!!! המחוגה 4 פלורנטינר!!!!
היום בסלואו משה!!!!!!!!! גימל פרודקשיין מציג........ וויב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!( ) yesaya crew RUDE BOY SOUND A-MAR SOUND גימל פותח וסוגר!!!!!!!!! המחוגה 4 פלורנטינר!!!!
כ כשף יצחקי New member 17/2/06 #4 האמתי כשחושבים על זה, עוד ---- חמש שעות וחצי אני פותחת קופה, מצחיק...
ר רעות הקטנה New member 18/2/06 #7 פיייייייי זה היה אחד הדברים השורפים של הזמן האחרון.... לא הפסקתי לזוז... עכשיו חזרתי וכולי עדיין בסטלה BIG UP! שי אתה הראסטה הכי יפה שאני מכירה!
פיייייייי זה היה אחד הדברים השורפים של הזמן האחרון.... לא הפסקתי לזוז... עכשיו חזרתי וכולי עדיין בסטלה BIG UP! שי אתה הראסטה הכי יפה שאני מכירה!
J jammin New member 19/2/06 #8 JAMMIN בג'אמין כל יום רגאיי חוץ משבת (טראנס באיכות בשביל הגיוון) ב- 28 מסיבת יום הולדת לרועי הבעלים של הג'אמין אילת מסיבת רגאיי מ ט ו ר פ ת ! ! !
JAMMIN בג'אמין כל יום רגאיי חוץ משבת (טראנס באיכות בשביל הגיוון) ב- 28 מסיבת יום הולדת לרועי הבעלים של הג'אמין אילת מסיבת רגאיי מ ט ו ר פ ת ! ! !