מישהו יודע על הכנרת ?

שםבכל

New member
מישהו יודע על הכנרת ?

באיזה חופים עושים חיפושים או מטרידים סטלנים ? אני והחבר´ה מתכננים סופשבוע ארוך בכנרת, אנחנו באים מרחוק ורוצים לדעת לאן להגיע בשקט ???? למישהו יש קצת המלצות ?

vegi force 1980

New member
בתור אחד שנמצא המון הכינרת

אני יכול רק לומר לך אל תביא לשם שום דבר!!!!!כל החופים שורצים מנאייקים!!! הם שם רק בשביל למצוא סמים!!!! יש המון סמויים!!!!!! אין פינה שקטה!!! זה אשכרה דיסקו מנאייק שם... כל 3 דקות נכנסת ניידת לחוף בודקים אנשים באופן ראנדומלי ולא הייתי סומך על המזל אם תביא לשם אפילו 20 גרם ישר יאמרו שאתה רצית למכור את זה בקופסאות גפרורים!!! ולכן...אם החופש שלך חשוב לך ואתה רוצה להנות בכינרת אז אל תביא לשם שום דבר!

ק ר ח

New member
על הכנרת בזריחההההה

דופקים באנגים,בשק שינה, אחח הכנרת הכנרת,איזה מקום יפהפה,אין כמו להתמסטל שם!!!! דרך אגב,בכנרת יום חמישי שישי אני מופיע באיזה פסטיבל של הנוער העובד והלומד!!!! תאחלו לי בהצלחה! תודה.!

vegi force 1980

New member
הביקור האהוב עלי בכינרת היה

לפניי איזה שנתיים... מיקמתי את האוהל שלי ממש על קו המים עשיתי את זה בלילה ככה שבבוקר המים כבר נסוגו קצת והיה נחמד אבל הכי זכור לי זה שלא הסכמתי ללכת לישון לפניי שאני רואה את הזריחה וככה ישבתי לי בתוך האוהל כשהוא פתוח ואני מסתכל על הזריחה ומוריד ראשים זה היה הכייף הכי גדול שלי זה היה כמובן לפניי שהיו שם מיליון שוטרים שמחפשים גראס בנרות כאילו מי יודעה מה זה בכל אופן מי שרוצה להנות בכינרת שלא יביא איתו לשם גראס תהנו

vegi force 1980

New member
דוקטור הופמן

אני בפעמיים האחרונות שהייתי שם פעם אחת ניסה איזה סמוי לקצוץ עלי אבל לא נתתי לו את ההזדמנות ובפעם האחרונה היה חיפוש..... לכינרת אסור להביא גראס נ-ק-ו-ד-ה אולי בחורף כשאין שם כמעט אנשים....ואין מנאייק....אולי....

למעלה