מישהו יודע על השינויים של ויאוליה בגני אביב?

אטל81

New member
גם אני נכנסתי לאתר אבל...

חשבתי שאתם יותר קצת יותר ממה ש"כתוב" שם (לא כתוב כלום!). על הפנים!

מצטער...

אני לא נוסע באוטובוסים, וממש אין לי מושג... ניסיתי לעזור כפי יכולתי... שי

אטל81

New member
תודה :)

מחר משנים את כל המסלולים ומספרי האוטובוסים בלוד.....מבאס, מחר בלאגן!

Jen74

New member
מה??? עוד פעם??? מה נסגר איתם?

מאז שנפתחה תחנת הרכבת, אפילו לעיר אני כמעט ולא נוסעת באוטובוס. לתחנה מרכזית ולמרכז העיר אני מעדיפה ללכת ברגל ורק אם ממש אין לי ברירה אני אסע באוטובוס. במוניות שירות אני משתדלת ממש לא לנסוע. אבל מה לי ולאוטובוסים אם יש רכבת, גם אם פעם בשעה?

IBP1

New member
איך הצלחת לחבר את המילה חוויות ולוד

באותו משפט....

בקלות...

חוויות הן טובות והן רעות... בלו זו לא בעיה למצוא חוויות טובות... ובקונדרקס רעות ... בקלות אחי... שי

IBP1

New member
למה לוד אינה עושה מאומה על מנת להמעיט את כמות

החוויות השליליות והכל כך חמורות בה?

כי .....

אנשים מעדיפים לעזוב במקום להלחם על זכותם לחיים טובים ושלווים כי אנשים מרימים ידיים עוד לפני המאבק בגלל הפחד מכישלון. אבל אל לנו לשכוח- מי שלא מעיז- לא מתיז ומי שלא מנסה בוודאי שלא יצליח!!! חג שמח שי

IBP1

New member
לפני המון שנים בהיותי סטודנט צעיר ...

פגשתי ראש עיר שהבטיח לי מישרה בעיריה מכיוון שבאתי מרקע קהילתי ,מוניתי להיות עובד קהילתי מטעם עיריית לוד . קיבלתי מאותו ראש עיר הרצאות במשך כל השבועות שקדמו...לבחירות. פוזרו ים בהבטחות עם רעיונות נפלאים לקידום שכבות חלשות . הוא זכה באותן בחירות ברוב מוחץ....(רוב ....היה קל למצוא את אלוקים באותה מערכת בחירות מאשר את האופוזיציה בלוד....)....ראש העיר ההוא נבחר ולמחרת היום עוד באותו בוקר המתין לי מכתב הפיטורים ממנו ... מיותר לציין כי כל מה שהבטיח לי ולעיר מעולם לא קויים. את כל ה-4 שנים שהייתי סטודנט נאלצתי לעבור ללא עבודה ,כפי שהבטיח ראש העיר , כיום אני מנהל פרוייקט פרטי לקידום נוער הסובל מסכיזופרנה ,דרך חברת האחזקת שבא אני משמש כמנכ"ל. כעת שאלה לי לעיר לוד ,למה אני צריך לעזוב את העיר תל -אביב שבה יש שפע ורווחה ועבודה ולשוב לעיר לוד שבה חייתי במשך 37 שנים ולא קיימה בדבר אחד העיר הזאת לקיים את כל מה שהבטיחה. נשאלה כאן שאלה בעניין תיירות בעיר ולי הייתה עוד שורה אחת להוסיף שם שהתיירות לעיר מסכמת כיום אך ורק בשני כיוונים.....: 1. נמל תעופה בן גוריון שתיירי ישראל מגיעים לשם בתחילה ומיד בורחים כל עוד נפשם במונית הראשונה מהמקום לת"א (להזכיר לכולם כי הנמל כבר לא שייך ללוד...) 2. המוניות מכל הארץ המביאות נרקומנים וגם הם ברגע שיוצאים מתחושת ה- high ,בורחים כל עוד נפשם בם...חחחח...

ונניח שאתה באמת צודק,

אולי תבוא, אתה ורעיונותיך חזרה לעיר , ותנסה להביא למימושן??? אמרו לי פעם, שהצעד הראשון למימוש חלומותיך הוא פשוט להתעורר... אתה נשמע לי אחלה איש, תקום והלחם על חלומותיך ואמונותיך. אם הם יתאימו לרוב התושבים, אני בטוח שילכו אחריך. תתעורר בן אדם, ותתחיל ללכת לכיוון מימוש חלומותיך. שי

IBP1

New member
העיר הזאת גם אם תשמיד אותה ותבנה אותה מאפס

היא תישאר אותה לוד. יש לי 2 ילדים שגדלו בעיר הזאת , איזה עתיד העיר הזאת יכולה לספק לילדיי ? למה להשקיע בעיר הזאת שמנוהלת ע"י אנשים מושחתים השולטים בה ביד ברזל. תשים לב מי ישב בראשותה במשך 20 השנים האחרונות והקשר שלהם לשחיתות ולבצע כסף. אני לא מגדיר עצמי כבר כלודאי אפשר לומר ומה שקושר אותי לעיר הזאת זה האזכרות של הוריי והביקורים בבית הקברות ....חוץ מזה כלום. תסתובב בלוד ,וכעת תספר לי כמה בתי ספר בלוד נסגרו בעשור האחרון ? הידעת שלוד היא במקום הכי גבוה במדינה בסגירת בתי ספר בישראל. אפילו רמלה במצב הרבה יותר טוב מלוד. אתה מדבר ומדבר ומדבר ,אבל אתה תושב העיר מה אתה עושה לשנות את המצב בעיר ? מתי קראת אתה "מושחתים הבייתה" ? מתי עזבת אתה וחברייך תושבי לוד את המנגל והלכתם לנקות את בניין העיריה מאותם אוכלי חינם היושבים שם ? תן לי לנחש ....מעולם לא!!! למה לעשות משהו ...ומלץ להמתין שאנשים שעזבו את העיר ימצאו לנכון לעזוב הכל ולהשקיע בעיר....חחחח איזה יופי... שמע ביום שאתה תקום ותתחיל להפגין עם חברייך מול משרדי העיריה ותקרא למושחתים ללכת הבייתה ובאמת תושבי העיר ילכו וישפיעו באמת על צוות מנצח שיעשה סדר וחקירות ויביאו למעצר כל אותם מושחתים שגזלו את הקופה במשך עשורים...אני חוזר לבית שלי בלוד. עד אז עשה טובה שמור לי סטייק ושלח לת"א ....רצוי well done .

kikale

New member
רק מילה אחת יש לי להגיד לך ...

עצוב

IBP1

New member
אם אני צודק ....אז מה אתה עושה בחיבוק ידיים..

למה אתה לא קם ומבקש לחקור את כל האנשים שהביאו את העיר הזאת לחידלון. איפה חברייך תושבי העיר ? האם הם יקומו ויקימו קול או שישבו בסוכה וינפנפו מעל המנגל ???? איך אמר פעם איש חכם ....דיבורים כמו חול ואין מה לאכול

אני אענה לך...

אני שנה וטיפטיפה בלוד... עוד לא ממש יודע על תחלואיה ועל הדברים שאתה מלין עליהם. נכון שהיו ויש דבריםלא טובים בלוד,כשאני אדע מי נגד מי יכול מאוד שאעשה מעשים ואפגין ואגיד את מה שיש לי, כרגע עוד אינני יודע על מה להגיד מה... עזור לי ויעזרו לי עוד אנשים ויחד נניף את העיר למקום בו היא אמורה להיות...במרכז ןבלב הארץ והמדינה. שי

IBP1

New member
בוא אני אתן לך כתובת

ברחוב ויצמן בת"א לא רחוק מבית המשפט יש את בנין הפרקליטות .אתה עולה לקומה 10 !!!! פונה שמאלה ומיד במסדרון הראשון ימינה עד הסוף ...בסוף המסדרון הארוך יש פניה ימינה....על הרצפה שם מונחים קרטונים ארוזים ....ממליץ לך לקרוא אותם!!!!!!! משום מה ....יש לי תחושה מאוד תחושתית שתושבי העיר לוד היו מאוד שמחים לעיין בכתוב ....אם בפרקליטות דאגו לארוז אותו כל כך יפה. כעת כשיש לך כתובת נראה אותך מזיז משהו. אני לא יצא לי לקרוא מה יש בהם וזה כבר אינו מעינייני .אבל אתה כתושב העיר המחפש בה עתיד הנה הזדמנות עבורך. מקווה שלא תספר עלי....

אטל81

New member
עידכון

מבחינתי הוא רק גדל! אין יותר אוטובוס ישיר לתחנה מרכזית ת"א. אין לי תחנה שקרובה למקום העבודה בהלוך וחזור. האפשרויות שלי זה לקחת שני אוטובוסים עד לבית. והשנייה זה רכבת - כאשר לרכבת אני צריכה לקחת אוטובוס, ללכת 10 דקות ברגל ואז לקחת עוד אוטובוס....קיצור אני ממורמרת ועצבנית ולא כייף בכללללל. יש רק אוטובוסים מאספים. אני לא יודעת מה מתפתח. שלחתי מכתבי תלונה.

למעלה