מישהו יודע על מזל"טים עתידיים של...

M o t t i

New member
מישהו יודע על מזל"טים עתידיים של...

חיל אוויר? מהם? ומתי? כעת יש לנו את סרצ'ר ועוד מזל"טים ששתיקה יפה להם, ולדעתי הם מתחילים להראות סימני התיישנות. מה הולך לקראת העתיד?

kugar

New member
איתן

עוד מעט הולך להיכנס לשירות הכטב"מ "איתן" מתוצרת תע"א הוא יהיה הכטב"מ הראשון של צה"ל בלי מטיס חוץ.

M o t t i

New member
טכנולוגיית המראה ונחיתה אוטומטית

אינה חדשה, למעשה, כבר הרבה זמן משתמשים בטכנולוגיה במזל"ט "האנטר" (Hunter), כנראה, תוצרת תע"א. אם תוכל, ספר לי (ולנו) עוד על כטב"מ "איתן". דרך אגב, מכעת מטיסי חוץ הפכו להיות מובטלים
תודה

M o t t i

New member
תודה ../images/Emo8.gif

וואו, ממש ענק, מוטת הכנפיים של 26 מטר, לא ייאמן.

vitamin P

New member
ממממ

במהדורות החדשות שמעתי לא פעם(אולי פעמיים
) עדי ראייה מדווחים שהטיל נורה על ידי מזל"ט יש מצב??!!!?? לא יודע מאוד מעניין אם כן

M o t t i

New member
מדובר בעדים שהם פלסטינאים

אמינות שלהם כמעט ולא שווה כלום, כרגע כטב"מים בשרות צה"ל לא נושאים טילים או נשק כלשהו. אבל כטב"מים בשרות צבא אמריקאי כן נושאים נשק ונעשה בשימוש במקל"טים (מטוס קרבי ללא טייס). הבעיה בנשיאת נשק בכטב"מים נעוצה באמון בעמידותם של כלי טיס, שאתה מפקיד בכטב"מ כמות של נשק שעלולה לסכן.

vitamin P

New member
מה שהתכוונתי להגיד זה

לך תדע מה חיל האוויר מחביא במחסנים שלו נהוג לחשוב שיש לנו רק כטבים לריגול ועזר למטוסים המאוישים אבל לך תדע אולי יש יותר חחח

M o t t i

New member
כדי לשאת נשק כבד

יש צורך בכטב"מים גדולים אשר מסוגלים לשאת משקל הכבד של נשק (אפילו אם זה רק טיל אחד או מקלע), וסרצ'ר בשרות צה"ל הוא כמו טיסן שלא מסוגל לשאת עוד משקל אלא רק את עצמו. אני לא מאמין שיש לנו כטב"מים גדולים, ואם היו, היינו מגלים אותם מתישהו. לא הבנתי למה התכוונת "כטב"מ לריגול ועזר למטוסים המאוישים"? כטב"מים הם למעשה מודיעין בזמן אמת לאנשים שעובדים על קרקע ולא לאנשים שבתוך מטוסים אחרים (ייתכן שזה אפשרי אבל אני מאמין שזה נדיר).

vitamin P

New member
התכוונתי

התפקידים הרגילים של איסוף מודיעין וגם הם משמשים לסימון מטרות ועוד דברים לא? אני הרבה פעמים שומע שאומרים את זה

kugar

New member
קבלו משהוא ממש מגניב!

זו רישמה של מספר כטב"מים ממש מגניב!

למעלה