מישהו יודע על מכשירים בסלקום שיצאו?

peretzy

New member
מישהו יודע על מכשירים בסלקום שיצאו?

בוקר טוב לכם יש לי את ה8260 ברשת סלקום ואני לא מסוגל יותר... היא מתחממת מהר..הקליטה ממש לא משהו... יש לה אנטנה פנימית שלא ידעתי בהתחלה שזה יותר קרינה אוקצור אני מאוכזב ממנו קשות. כיום יש באשפרותי לשדרג אותו לדגם מתקדם יותר, הבעיההיא שזה הדגם הכי מתקדם שלהם.. יש למישהו מושג מתי בקרוב יוצא מכשירים חדשים ברשת סלקום??

avibr2

New member
היית הולך על הסמסוג החדש שלהם

אבל אני לא מעוניין להתחייב להם לשלוש שנים...

Gizon

New member
8260..

אהלן, בתור משתמש וותיק של המכשיר (היה לי אותו כמעט חודש לפני שהוא יצא) אני מוכרח להגיד שהוא מהמוצלח במכשירי סלקום! היה לי את כל הדגמים של סלקום (2120,5120,5120IH,6120,6120I,6120IH,7160,8260 ואת הסאמסונג החדש) ותמיד חזרתי ל-8260. את בעיית ההתחממות אפשר לפתור דרך תפריט ה-Change Defaults כאשר מורידים את ה-Overload Level... ובקשר "למכשיר הכי חדיש של סלקום": הסאמסונג הזה הוא חיקוי עלוב של ה-Sk ובכלל לא תוכננו להשיקו, הסיבה היחידה שהשיקו אותו זה כתגובה להשקה המאסיבית של מכשירים ברשת אורנג´ והשקת ה-SK ברשת פאלפון... מקווה שהדלקתי את האור בקצה המנהרה, גדעון

yosimatza-c4u

New member
טעות הסאם נבדק כבר מזמן

הסאם הושק לא בגלל שה SK הוחדר לשוק בצורה מסאיבית כידוע ה SK כבר למעלה משמונה חודשים בשוק והסאם יצא לבדיקות למעלה מ 10 חודשים אני גם קיבלתי אותו לבדיקות לפני למעלה מחצי שנה פשוט הם התעכבו עם ההשקה שלו

Gizon

New member
תיקון....

אולי הוא לא הושק בגלל ה-SK אבל בהחלט יש לזה קשר עם הסאמסונגים... גדעון

מנחם^

New member
מה, לא שמעתה שבעוד חדשיים הם

מתחילים להפעיל את רשת ה-GSM שלהם? רשת GSM מבטיחה מבחר של מכשירים. רוב הסיכויים שיאפשרו ללקוחות קיימים לעבור לרשת הזו ואז יהיו הרבה אפשרויות. כדאי להמתין.

למעלה