מישהו יודע על מקומות טובים בלונדון?

• פותח הנושא rl27
  • פורסם בתאריך

rl27

New member
מישהו יודע על מקומות טובים בלונדון?

אני נוסע ללונדון בסוף שבוע הזה ואני רוצה לדעת על מקומות לגייז שם אם יש מישהו שיודע ויכול לעזור לי אני אשמח .

שלא תעיז להפסיד.............../images/Emo91.gif

את המחזמר החדש "CLOSER TO HEAVEN" , שכתבו הפט שופ בויס, והמחזאי שכתב את "משהו יפה" (נו ברח לי השם שלו, אתם יודעים, הגיל והסמים). למרות שאני לא ממש אוהב מחזות זמר, מדובר פה במשהו חדש, מגניב, רענן, ואפילו קצת אוונגרדי. מחזמר, שכולו עוסק בחיי הגייז, המועדונים והסמים בלונדון של היום. סוף סוף משהו אקטואלי ורלוונטי. השחקנית הראשית מדהימה, והשחקן הראשי כוסון סוף הדרך. זה משחק במקום שנקרא "ART THEATRE" בסוהו, ויש שם גם פאב, וחוץ מהשואו, גם הקהל נראה טוב. ככה שאם יתמזל מזלך (כמו שקרא לי בקיץ האחרון), אתה לא תצא משם לבד.

MARMELAD

New member
שים לב מחמדי :

קודם כל אוץ רוץ אל איזור הסוהו - שם כל בית קפה הוא להומואים.. שם גם תוכל למצוא תקליטים של קיילי מינו, מעילים בצבעים זרחניים, נעליים מטורפות, פופרז מכל הסוגים, סמים קלים וקשים, חנויות מין מפחידות אך משעשעות.. ובקיצור - לך לשם. ושם גם תמצא קישורים לכל המקומות הנכונים בלונדון. משנה תורן ממליץ בחום על השאדאו וה HEAVEN ואני אשאיר לו את הבמה לפרט לנמק ולהסביר. משנה.... הבמה לרשותך:

למעלה