מישהו יודע על משך ההמתנה עם הצעת עבודה?

Spring Mind

New member
מישהו יודע על משך ההמתנה עם הצעת עבודה?

תודה לאל, קיבלנו אישור של הצעת העבודה בקנדה (מעסיק קנדי שביקש אותנו וממתין לנו, הוא הגיש את הבקשה למשרד העבודה בקנדה ובקשתו אושרה). מישהו יודע מהו זמן ההמתנה ל PR? תוצאות מהחודשים האחרונים ממש? אנחנו מגישים את הבקשה בתל אביב.
 
כניראה תוך ימים אישור עקרוני ותוך כחודשיים

ותוך כחודשיים סיום התיק. ((זאת אם יש לכם חוות דעת ל PR ולא לרישיון עבודה כלומר לא LMO אלא AEO- Arrenged employment opinion ) ) , אתם צריכים להגיש תיק מלא כולל הוכחת שליטה באנגלית כמו שמפורט במדריך וברשימת הבקרה של הקונסולייה בתל אביב, צרפו מכתב נלווה של המעסיק שהוא זקוק לכם בדחיפות ומבקש עבוד מהיר, תוך מספר ימים תקבלו זימון לרופא ותוך כחודשיים תזומנו להפקיד דרכונים. אם יש לכם LMO זה סיפור אחר, תבואו לקנדה עם ה LMO וחוזה עבודה, תקבלו ויזת עבודה תתחילו לעבוד, ותגישו את הבקשה אחרי כמה חודשים. הבקשה תאושר באותו נוהל לעיל.
 

Spring Mind

New member
תודה. לגבי החשיבות של המכתב

הכוונה היא ל- PR ולא רשיון עבודה. עשינו כבר את המבחנים באנגלית, בלי עין הרע יש לנו תיק מוכן. האם זה ממש עקרוני להוסיף מכתב שבו המעסיק מבקש במפורש לזרז את העניין כי זה דחוף, או שמכתב ההצעה הרגיל שלו מספיק?
 
אני חושב שלא.

אם התיק מוכן תארגנו את הצ'ק הנקאי, ותגישו את התיק המלא. תשאלו מה הערכת לוח הזמנים, ותדעו. היה מקרה כמו שלכם לפני חודש והם קיבלו זימון לרופא בדואר תוך 8 ימים.
 

Spring Mind

New member
תודה רבה על העזרה

לא רק לי, אלא לכולם, אתה מפגין בקיאות רבה בחומר ועוזר הרבה. תודה רבה!
 
למעלה