מישהו יודע על ספריי טוב בארה"ב?

the chaos power

New member
מישהו יודע על ספריי טוב בארה"ב?

אני טס בעז"ה בקיץ לחו"ל. יש עניין לקנות שם ציוד כמו ספריים וקאפים? (מבחינת איכות ובעיקר מבחינת מחיר) אם כן, איפה יש חנות טובה באזור ניו-המפשייר בוסטון וכו'? תודה.

DECAY dk

New member
אסור להעביר ספריי או כל נוזל דליק במטוס

פשוט יגידו לך להוציא את זה בשדה תעופה. אתה יכול לקנות לך טונות של קאפים וגם מרקרים שונים. המחיר של המרקרים הוא מאוד נוח בארה"ב למשל OTR 070 עולה רק 10 דולר.

the chaos power

New member
חח וואלה.. איזה דפיקות...

וקאפים ומרקרים- איפה יש חנות טובה באיזור בוסטון?

meoner

New member
GO SOX GO

בוסטון but protalariat(sp) in the garage(a mall) in havard square is the best spot for markers,caps,ink,mags,etc.,take the redline to the havard square station and the garage is right there,the best spot for paint is called the bodega,its of mass ave. right near berklee school of music,its like a sneaker specialty shop but they sell montana for 5 bucks...

the chaos power

New member
וגם אם אפשר תגידו איזה קאפים כדאי לקנות

בתור התחלה. (אני רק כמה חודשים בעסק, ואני צריך את זה בעיקר לכמה עבודות רציניות ולאימונים שלפני זה.) תודה.

minyman

New member
אסור שיהיה בטיק האישי במזוודה הגדולה

שבתא המתאן מותר.

meoner

New member
לפני שנתיים זה היה נכון

אבל עכשיו כמעט בכל הנמלי תעופה בודקים בגלל הרעש או כשזה עובר בדיקה... אפשר לנסון אבל יש סיכוי של בערך 25% שזה יגיע...

ezor

New member
אני טסטי לברצלונה וקניתי

מלא דברים כולל ספריים ומילןיים ולא אמרו לי כלום...

DECAY dk

New member
ספרד ואמריקה זה שני דברים שונים

עד לא מזמן באמריקה הבדיקות היו ממש חמורות . אי אפשר היה להעביר שום דבר נוזלי בכלל לא במזודה ולא בתיק בגלל כל הקטע של הטרוריסטים . עכשיו זה פחות גרוע אבל עדיין אם הם יראו משו חשוד (ופחית של צבע לדעתם זה בטוח חשוד) הם יחטטו לך במזוודה ובסוף יגידו לך לזרוק את הצבע. כמו שהבחור מעלי אמר, הסיכוי שתעביר את הבצע הוא לא כל כך גדול.

למעלה