מישהו יודע על סרט אימה שיש

i love usa

New member
מישהו יודע על סרט אימה שיש

בשבוע הקרוב?? בערוץ הסרטים ,ערוץ 2 ,וגם ביס(למרות שאין לי אבל אני יבקש מחברה להקליט במקרה ויש)

D i l D o

New member
היום יש

הכלה של צ'אקי בערוץ יס 2 נראה לי בסביבות 23:00, לפני זה יש עוד סרט אימה אבל שכחתי איזה... וביום חמישי יש את היד שמנענעת את העריסה בשעה 23:30 ביס2 ואת שבעה חטאים ביס אוסקר. תהני.

DAN1EL

New member
יש מתישהו בסופשבוע

את "יום אהבה קטלני" ב-"יס", אבל שכחתי מתי בדיוק. גם אם לא אהבתם - שווה לראות שוב רק בשביל דניס ריצ'ארדס.
(אני לא אראה, יש לי "HOT"...)

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif יום אהבה קטלני יש מחר

בHOT בשעה 22:30 ומיד לאחר מכן יש את אגדה עירונית 2

miss i

New member
ממש סרט מעפן, Valentine, בזמנו

הזמנתי אותו בהום סינמה, והוא ממש מאכזב. גם אגדה עירונית 2 גרוע מאוד, סתם, אפילו לא חיקוי עלוב.

DAN1EL

New member
תודה, אבל

היום יש ב-"יס"...אחרי "מועדון הגולגולות" ולפני "הכלה של צ'אקי".

D i l D o

New member
תודה!../images/Emo6.gif זה הסרט שיש לפני צ'אקי!

אבל ת'אמת, קיבלתי את הDVD שלו מתנה מחבר - זה סרט די גרוע, אבל כמו שאמרת - רק בשביל דניס אני רואה אותו מדי פעם...

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif אשכרה נכון...../images/Emo45.gif

הוא שווה רק בשביל דניס

charming girl

New member
היי... אני חדשה פה

אמממ לא ידעתי ממש איפה לשאול, אבל זה נראה לי המקום הכי המתאים... מישהו ראה את הסרט אגדה עירונית 2? לא הבנתי כלום מהסוף וחשבתי שאולי מישהו כאן יוכל להסביר לי... מה קרה בסוף? התברר שבעצם כל הסרט זה היה סרט שהיא צילמה? או שזה היה סרט שהיא צילמה אחרי שהיא קיבלה את הפרס היצ'קוק הזה..? כי אם זה אחרי אז זה לא הגיוני שכל אלו שמתו במהלך הסרט חיים, ואם זה הסרט עצמו מה שהיא צילמה אז איך זה הגיוני שההוא הרוצח (הפרופסור) בבית משוגעים או מה שזה היה, ושזאתי הרוצחת מהסרט הראשון תגיד לו שיש להם משהו במשותף... מקווה שלא בלבלתי אתכם יותר מדי ושיש כאן מישהו שיוכל להסביר לי...

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

דיברו כאן פעם על הסרט. תבדקי אם יש שם תשובה. אני פשוט עוד לא ראיתי את הסרט אז אני לא יכול לקרוא:)

למעלה