מישהו יודע פה מה הפירוש של המילה

shkool

New member
מישהו יודע פה מה הפירוש של המילה

מילטנטי(מהשיר אינטרמנט: "אז אני חי בעולם, בעולם מיליטנטי") ומזה אינטרמנט בכלל? אגב - אינטרמנט זה אחד מהשירים החזקים שלהם! שיר ע-נ-ק! 10x, shkool

shabby

New member
אוקיי, אז ככה:

עד כמה שאני יודעת לפחות, זה לא אינטרמנט אלא אינטרמת. שאני מניחה שזה מן משחק מילים כזה של אינטרנט-אינטרמת. אז הם לא כ"כ חובבי מחשבים... (= ומיליטנטי זה תוקפני. ובאמת אחלה שיר. זהו, מקווה שעזרתי ייבייב

shkool

New member
10X, אבל אני לא חושב - מה קשור

אינטרנט לשיר? אני לא חושב שזו הכוונה... ועוד שאלה, מה קשור בסוף העיר חולון? למה דווקא חולון?(אני מקווה שזה לא סיפור אמיתי
)

tofy

New member
ברור שחולון קשורה!

הכוונה כאילו לבית קברות בין הגדולים בגוש-דן... זה גובל על חולון-בת ים אחלה של בית קברות.....רואים אותו מהחלון שלי.....(חחח...טוב נו...מדברים על אנשים מתים אז אני רצינית..
)

tofy

New member
גם של סבא וסבתא של עצמי!

רציתי לכתוב את זה אבל בכלזאת לא יודעתי אם זה מתאים.... אני שכנה של חצי גוש דן (שמת) אבל זה דיי רחוק ממני...

shabby

New member
אהה יש הרבה קשר

כל השיר בעצם מדבר על כמה שהעולם מסריח בלה בלה בלה... מחבלים, זונות (מותר להגיד זונות בפורומים או שיש צנזורה? טוב, נחיה ונראה... =) וכל זה... אז יכול להיות שהם קצת אנטי-מחשבים והרבה אנט-אינטרנט וחושבים שזה מנתק אנשים מהמציאות אז הם לא הכי בעד, ובמקום לכתוב עוד בית על מחשבים ואינטרנט כי נגמרו להם החרוזים הם החליטו לקרוא ככה לשיר.. (= ומה השר לחולון? אולי מדובר שמה על חבר שלהם שנפגע בצבא, ואולי יש שמה בית חולים סטייל לוינשטיין, זה אני לא יודעת.. אבל נשמע לי הכי הגיוני.

Coma White1

New member
יקירי...

אני מתעניינת במוסיקה נטו. לא בשם הכלב, בעיר המגורים, איך ירצו לקרוא לילד אם יהיה להם, אם הם מנקים את הבית בעירום ומתי הם הלכו למכולת. זה די מחליא אותי, שאנשים מבררים פרטים מטופשים כאלה על אמנים.

tofy

New member
לא מזמן הם עברו לוילה בהוד השרון

הייתה עליהם פעם כתבה ענקית....והפרט הזה נכלל בה

shkool

New member
את מזכירה לי את המורה שלי לספרות

לשניכן אין מושג על מה אתן מדברות
"ובמקום לכתוב עוד בית על מחשבים ואינטרנט כי נגמרו להם החרוזים הם החליטו לקרוא ככה לשיר" - חחחחחחחחחחח רונית(המורה לספרות) זו את? אבל תכלס יכול להיות שאת צודקת(אבל נראה לי יותר הגיוני שהם נתנו שם לשיר אחרי השפעה של במבה - יותר הגיוני
) but, who knows?

למעלה