מישהו יודע פרטים על בלונד רדהד

סריט

New member
מישהו יודע פרטים על בלונד רדהד

שמעתי שהם אמורים להגיע בקיץ לארץ, מישהו יודע אם זה נכון? מקווה שהפעם זה יצא לפועל.

הממ, אז יש לי שאלה בעקבות זה ../images/Emo3.gif -

עכשיו כשידוע שיש הופעה אחרי יום, לאיזו הופעה הייתם הולכים? נניח ששני התאריכים מסתדרים לכם באותה המידה, המחיר אותו מחיר והכל, באיזו הופעה תבחרו? הופעה ראשונה - יותר התרגשות, גם מצדם, נותנים הכל... מצד שני, יכול להיות שההופעה השניה תהיה מוצלחת יותר, סבירות נמוכה יותר לפשלות, הפיקו לקחים (טכניים בעיקר אני מניחה) מההופעה הקודמת, עשויים לבוא בטוחים יותר בעצמם ולדפוק שואו טוב יותר... בקיצור, יש נימוקים לכאן ולכאן. באיזו הופעה אתם הייתם בוחרים?

moe7

New member
אם ההופעה הראשונה בהאנגר והשנייה

בבארבי, הרבה לקחים טכניים לא יהיו שם. מה שכן, אפשר למנות את ההיבטיים השליליים של הופעה בהאנגר ושל הופעה הבארבי ולנסות להכריע: ההאנגר ענקי (אלא אם אתם אוהבים המון נרגן וחללים תעשייתיים, זה לא המקום בשבילכם). הבארבי קטן בהרבה (וכנראה, צפוף יותר), לא יוגש אוכל- זו ודאי הופעת עמידה (yey! להיעדר הבליסה). לא הצלחתי לחשוב על היבטים פרט לצפיפות. אבוי. בכל אופן, אני לא מבינה חובבי בלונד רדהד, ניסיתי ולא נשארתי.

pinprick

New member
חצי נצל"ש-סאונד בהאנגר

איך הסאונד בהופעות בהאנגר?אין יותר מדי הדהוד? ולשואלת השאלה- לדעתי לאינטימיות של הבארבי יש יתרון גדול. לא כ"כ קשה להגיע לשורות הראשונות גם בהופעות צפופות, והחויה הרבה יותר גדולה כשאתה עומד קרוב והבמה לא גבוהה. הייתי בהופעה (בטעות) שנראה לי שהיתה בהאנגר, והבמה היתה כ"כ גבוהה ורחוקה- פחות מרגש אותי.

eyeCoof

New member
הסאונד בהאנגר סבבה.

אני עדיין מתכוון ללכת לבארבי.

הסאונד בכל מקום

תלוי במגביר שנמצא שם באותו ערב. בהנגאר, לדעתי, אין ציוד קבוע.

Bordeaux Tale

New member
וואו, האנגר.

לא הייתי שם מכיתה ז'. מאז ההופעה של גארבג' וקייס צ'ויס.

Prozak Blues

New member
אני דווקא הייתי שם בדאוס לפני שנה

איזה בעסה הם באים ביולי.. מצאתי לעצמי זמן ליסוע לדרום אמריקה...

moe7

New member
אז תלכו לעידן רייכל

זה זול יותר (120 פאקינג שקלים להופעה מקומית זה מוגזם לא פחות). נראה שהאנשים עם השיער המוזר רוצים לממן גם את כרטיסי הטיסה לביקור שביטלו, אז הכרטיסים היו זולים יותר, לא? סביר להניח שהכרטיסים לסטוג'ס יעלו אפילו יותר (וההופעה תהיה על הפנים, אבל אף אחד לא באמת ראה את ההרכב בזמן אמת).

למעלה