מישהו יודע פרטים על ההופ

מישהו יודע פרטים על ההופ

בליל פורים באולמי כתר הרימון, מי יופיע שם? כמה עולה כרטיס? ומתי זה יחל?

זהו. מה לא מספיק?

אם מנחם טוקר נמצא שם כבר היה שווה לרכוש כרטיס, אם הוא נמצא אז כבר לא צריך שום זמר.

אז ככה..

ההופעה תהיה בכתר הרימון בב"ב. בשעה 8 בערב. מנחם טוקר ינחה. השתתפו:קפטן וגולד,חיים ישראל,אביעד גיל,גד אלבז ועוד כמה שאני לא מצליחה להיזכר בהם עכשיו.. כרטיס:45 ש"ח. הכל תרומות לאגודת"מאה" אמממ..ליותר פרטים כנס לאתר של אגודת מאה. מקוה שעזרתי..

עזרת קצת...

אני מבין שזה יהיה הופעה מזרחית שם מכיוון שברשימתך לא הופיע אף זמר חסידי, אז אני מבין שההופעה מיועדת לתושבי שכונת שיכון ה` בלבד הסמוכה לאולם, חבל שזה כך.

מי אלה קפטן וגולד

זה מוזיקה חסידית? אני מתבייש במוזיקה שלנו שאלה הדמויות שמפארות את המזרח, איפה הימים הטובים עם ההופעות של פריד, בן דוד, מיאמי, ואפילו ויליגר, ג`רופי, יידל, עדיפים על הליצנים האלה. מה לעשות, ירידת הדורות.

הגזמת !

שמעת אותם פעם? למה ליצנים? הם טובים כ''א לחוד ושניהם יחד בדואט נשמעים אפילו יותר טוב. אבל מה לעשות שאצלכם בראש זה רק מ.ב.ד ואבריימלה. נו, טוב. עוד כמה.

אל תבלבל במוח

לך להופעה שם ותרקוד לקול צלילי הדאנס המטופשים של קפטן ושות`, זה מוסיקה חסידית? הם שרים בעברית, יש להם קולות מצמררים, ואני לא רוצה לדבר על יתר השמות שהיו שם, אביעד ולא יודע מי עוד, אם זה הטעם שלך, אז אתה פשוט לא מבין במוסיקה חסידית דבר וחצי דבר, ועם גולשים כאלה, אחרי זה עוד ישאל אותי רפוש מדוע אני לא ממעט להשתתף בפורום, תגיד לי, הם לא היו יכולים להזמין את גרופי, מנדלסון, רוזנברג, שטיינמץ, דודי הרץ, דב הנדלר, שלמה כהן, ועוד רבים וטובים, וכי אתה חושב שאני פוסל את כולם ואוהב רק פריד ובן דוד? לא ולא! יש לי טעם מגוון, אבל אלה שהוזמנו לשם הם באמת הזיבורית שבזיבורית, אתה יכול ללכת לשם, טוקר מחכה לך.

בטח אתה גם מאד

אוהב את אסף נגל וישראל פרנס ואיציק אשואל סליחה אשל, (מסכן, הוא מנסה להשתכנז ולא כל כך הולך לו, אז הוא שיכנז את השם שלו), אגב, תאמר לי, מרדכי צבי, האם אתה יודע במה עוסק אחיו של ניר קפטן? תברר קצת, ותראה שמצא מין את מינו.

תראה לי בבקשה

איפה כתבתי שאני אוהב אותם. כתבתי שהם טובים. לאהוב זה כבר משהו אחר. ובקשר לשאר השמות שהזכרת, חלק מהם טובים יותר וחלק פחות. אף אחד מהם אני לא אוהב במובן אוהב. הכוונה היא שאני יכול לשמוע אותם. מי שאני לא יכול לשמוע אותו זה אהרן רזאל ואת הסיבה הזכרתי מלא פעמים. אם לא ראית את הסיבה כשכתבתי אז בבקשה : בגלל שהוא חותך את המילים בשירה שלו ובחלק מהמקרים המילים מקבלות ממש משמעות אחרת ממה שרצה המשורר בצורה שהוא שר. ובענייני רכילות אינני אוהב לעסוק. זה ממש לא מעניין אותי מי זה אחיו ובמה הוא עוסק. מה שמעניין אותי זה שירים חסידיים/מסורתיים או איך שקוראים לזה. אני אוהב לשמוע שירים כאלה אבל לא אוהב זמרים. אני יכול להעריך מישהו אחד יותר ומישהו אחר פחות. והמיקצב הזה שמכונה "דאנס" בכלל לא מפריע לי. יש לא מעט שירי "דאנס" מצויינים שאני נהנה לשמוע אותם. אז זהו, אני חושב שהסברתי את עצמי.

גברים..אני מתביישת בכם...

מה הקטע שלכם? מקנאים בספרדים שכן הצליחו לפתח קרירה??? חבר'ה,תתעוררו ,הלו!!!מה הגזענות הזו.. מילא,לדבר על סגנון... אוקי..אז אוסיף את דעתי...לקפטן וגולד יש קול מהמם לדעתי! והאחרון שיקרא להם 'ליצנים' יתעסק איתי!תיזהרו!!

נראה לי

שאת גזענית ואת מנסה להפיל את התיק על אחרים, כמדומני שגולד אשכנזי, אז איפה ראית גזענות, פעם הבאה תשקיעי יותר מחשבה לפני שאת מגיבה, ואגב, אני אומר שוב שלדעתי גולד וקפטן ליצנים, ועל זה נאמר "על טעם וריח וכו`.

אחיו של ניר קפטן

הוא גילי קפטן מרדיו ללא הפסקה ומוכר בשם "שמוליק זרה" והוא מככב בתוכניתו של דידי הררי, ועל זה נאמר "מצא מין את מינו" לא לחינם הלך הזרזיר אצל העורב.

שיSY

New member
מה הקשר???

בגלל שאחיו הוא כזה, אז זה משקף את אחיו?? אני ממש מתפלא עליך! היו רבנים גדולים שהיו להם בנים חילונים, אז זה משקף את דעותיהם??

רציתי להגיד לכם משהו

לא יודע אם אכפת לכם, ולפי התגובות שלכם נראה שלא אכפת לכם, אבל לי זה ממש מפריע שחלק גדול מהמשתתפים כאן (לא אתה שי) חוטאים ברכילות ולשון הרע. הכסדום נהיינו ?

למעלה