מישהו יודע פרטים על מטס חיל האויר? מחר (יום העצמאות 2005)? שעות ומיקומים? תודה מראש.
U urij2000 New member 11/5/05 #1 מישהו יודע פרטים על מטס חיל האויר? מחר (יום העצמאות 2005)? שעות ומיקומים? תודה מראש.
H HELLAS New member 11/5/05 #4 לך עוד יש מזל שהצלחת להיכנס לאתר אני אפילו את זה לא הצלחתי משום מה.... אם תמצא פרטים אשמח אם תודיע פה כי גם אני מתעניין יום עצמאות שמח לכל חברי הפורום
לך עוד יש מזל שהצלחת להיכנס לאתר אני אפילו את זה לא הצלחתי משום מה.... אם תמצא פרטים אשמח אם תודיע פה כי גם אני מתעניין יום עצמאות שמח לכל חברי הפורום
E e dor New member 12/5/05 #6 באמת מוזר ביותר.... בכל אופן ... אלו סתם צוקיות (עדיין הזמן לא מוצדק אבל ... לפחות זה לא שהאפי 16 ו-15 שלנו הפסיקו לעבור את ה...20 קשרים
באמת מוזר ביותר.... בכל אופן ... אלו סתם צוקיות (עדיין הזמן לא מוצדק אבל ... לפחות זה לא שהאפי 16 ו-15 שלנו הפסיקו לעבור את ה...20 קשרים
A AquaStyle New member 12/5/05 #7 למה אסור להביא מצלמות לחצרים? הרי תמיד היה מותר,זה לא בסיס סודי או משהו,סך הכול מוזיאון חיל האויר שבכול הימות השנה האחרות היה מותר,מה השתנה?
למה אסור להביא מצלמות לחצרים? הרי תמיד היה מותר,זה לא בסיס סודי או משהו,סך הכול מוזיאון חיל האויר שבכול הימות השנה האחרות היה מותר,מה השתנה?
E e dor New member 12/5/05 #8 למוזיאון אסור ?! אמנם כתוב שם אבל זה ממש מוזר שגם למוזיאון אסור - סה"כ צוקיות