מישהו יודע קצת בקשר למחירים?

idanmoshe18

New member
מישהו יודע קצת בקשר למחירים?

בנג'י? טרקטורונים ואופנועים? איזה רשיונות צריך אם צריך?

idanmoshe18

New member
ועוד שאלה

מתי להתחיל לחפש דילים כמה זמן לפני החופשה? באיזה טווח מחירים זה צריך להיכנס?

gilad86

New member
תשובות

בנג'י עולה 450 כולל הכל שזה אומר קפיצה,שתי תמונות,חולצה וסרטון של 2-3 דקות שמראה את הקפיצה שלך, תחפש את הסוכנים הישראלים יש להם הנחות של 5 לירות(50 שקל) שאתה יכול לקנות ב-2-3 לירות קטנועים-קטנוע 50 רגיל עולה בסביבות 450 לשבוע, ויש לך את ה-50 הקטנים שעולים לך 350 לשבוע רשיון לאוטו מספיק ובכל מקרה אל תשאיר את הדרכון שלך אף פעם, ובלילה תשים את האופנוע במקום בטוח כי יש מקרים שהורסים לך את הקטנוע או גונבים אותו וככה הם מחייבים אותך לשלם. דילים תתחיל לחפש שבוע-שבועיים לפני, אמור לעלות לך בסביבות 350$ פחות או יותר, יותר מ-400$ זה כבר הגזמה ולא שווה ותבדוק בדיל שהוא כולל גם נסיעות מהלון שדה התעופה

חארטה......

חארטה אחשורמטה....הם לא באים אליך בלילה ולא הורים לך כלום..... אנחנו ההינו שמים את הטרקוטורים ככה אפילו מפתח יכולי להשאיר בסוויץ' ואף אחד לא נוגע...זה סתאם סטיגמה....

gilad86

New member
למה סתם אתה אומר חארטה

דברים כאלה קרו למספיק ישראלים בזמן שהיינו שם אז אל תגיד חארטה על דברים שאתה לא יודע אחי אולי אתה נסעת בזמן אחר אני נסעתי באמצע-סוף יולי והיו אנשים שזה קרה להם

אני יגיד לך משהו אחי....

אני גר באילת.... ואצלנו כל אילת נסעו לשם ביולי אוגוסט אחי אנחנו נסענו בספטמבר ובאמא שלי אחי אף אחד לא דיבר ולא עשה כלום ולא עשו לו כלום... אתה יודע אולי מתי הם מתעצבנים כשאנחנו הישראלים מעצבנים אותם או הורסים להם תתרקטורון... ככה סתם הם לא עושים את זה....

למעלה