מישהו יודע קצת פרטים

מישהו יודע קצת פרטים

על ההופעה בבארבי?.. מחיר?שעה? ובואו נעשה שרשור הגעה!

DesertRose7

New member
בכפ"ס או תל אביב?

טוב אז ככה.. בכפ"ס (14/11) זה עולה 60 שקל.. 20 שקל הנחה למאמ"ה ו10-30 שקהנחה עם קופונים מהדיסק.. ההופעה מתחילה ב-10 אמ... אני חשובת שזהו.. עכשיו בבארבי בתל אביב (17/11) .. אותו דבר אבל.. ואבל גדול! בתל אביב יש לפני גם מפגש עם הלהקה לכל חברי מאמ"ה! ורק לחברי מאמ"ה.. זאת אומרת שאם אתם לא חברים במאמ"ה תרשמו עכשיו!! 321695283-שחר (בת) ואני כבר ארשום אותכם!! הפגישה תהיה שעתיים מ7 עד 9 ואחר כך יהיה זמן לקנות כרטיסים, לתפוס מקום וכל דבר אחר שתספיקו לעשות בשעה!! ובשעה 10 "מתחילה" ההופעה!

אוי תודה:]

אני מנסה להשיג הסעה לת"א:Q יההה אני רוצה להגיע למפגש:] אני אפילו אכין חולצה ואקנה חבילה שלמה של עוגי GO:]]]

האמ בקשר לעוגי GO?...

הייתי בהופעה בירושלים ובתור אקט טיפשי וספונטני זרקתי לאיתי עוגי GO:Q

DesertRose7

New member
מה?

אני שמעתי שזורקים הלבשה תחתונה.. דובונים.. מתמנוץ קטנותצ.. אבל עודי גו.. זה משהו מיוחד! כל הכבוד על המקוריות!!

DesertRose7

New member
אם תשאלי אותי...

אני אומרת לגוון.. הפעם.. שוגי שוקולוד גו חחח.. כל כך מתאים להם לקרוא את המרכיבים!!! חחחח...

De-Panther

New member
דגש על המרחאות כשאת|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אומרת "מתחילה"
לוקח להם פול זמן לעלות

DesertRose7

New member
לא סתם שמתי אותם!

בגלל שלוקח להם מל מלא זמן!! המפגש בסוף הועבר ל7 בערב! בגלל שככה זה פוטר הרבה בעיות כמו- איחורים, כאלה שלא יכלו להבגיע ב5 והיו הרבה.. וגם פוטר את עניין השעתיים שהיו לנו בין 7 ל10.. כי בכל זאת.. לא לכולם יש רשיון, ולא כולם גרים בסביבה.. אז מה היינו עושים שעתיים שם?! אז עכשיו מיכל המנהלת( והענקית!) פטרה לנו את הבעיה!

למעלה