מישהו יודע\ת מה זה בכלל

הפאצ'ה מאמא!

הפאצ'ה מאמא זה הקן הרב-תחומי של השומר הצעיר. הוא נמצא ברח' מנחם בגין מאחורי מתחם עמית עמל. אפשר לשאול לשם מה ההתעניינות?

כמובן..

חברה שלי שגרה בראשון סיפרה לי היום בלימודים שכול הסופשבוע אחותה התחילה להגיד פאצה מאמא ולא הסכימה לספר למה וזה שיגע אותה אז סתם רציתי לברר בשבילה תוכל לפרט קצת יותר?

זה פרויקט של השומר הצעיר

שנקרא המועדון הרב-תחומי. מתקיימים בו חוגים כמו: תיאטרון, קפוארה וכל מיני דברים אחרים שאין מידע עליהם, בנוסף לפעילות הרגילה של השומר הצעיר. זה פרויקט שנועד לקשר בין הקהילה לשומר הצעיר, ויש כמה מועדונים כאלה בארץ, בבת-ים, רחובות (קרית-משה) ועוד כמה שאני לא זוכר.. יש אפילו סטיקר מגניב כזה של הפאצ'ה מאמא- "דברים טובים קורים לאנשים אופטימיים"

לא..

את יכולה לבוא ולהצטרף לחוגים אם את רוצה ומעוניינת. ואולי עם הזמן אם יעניין אותך תצטרפי גם לפעילות של השומר הצעיר.

cobainos

New member
אחח..השומר הצעיר

טוב שיש תנועה כזאת במדינה
תמשיכו ככה
אם היום הייתי צריך לבחור תנועת נוער זה היה השמו"צ.

תודה רבה נעם

גם אתם בנוער מר"צ עושים עבודה מצויינת. אגב נוער מר"צ, אולי אתה מי את מי שהיה יו"ר עד לא מזמן, קוראים לו אביב, הוא כמוני בי"ב עכשיו, מרמת-גן. מכיר אותו?

ללא ספק אחלה תנועה

ביליתי שם 5 שנים מחיי בקן שיכון אבל נוער מר"צ ? בלעע. בטח יש שם כל מיני ילדים בני 15 שחיים בסרט גם אני הייתי כזה פעם

מתי שאני הייתי בקן שיכון

אתה היית בש"ש :) קוראים לי גלעד, הייתי ב"דרקולה" הקבוצה הכי אגדית עם הכי הרבה כלים שהייתה לא רק בקן הזה .. אלא בכל השומר הצעיר, ואפילו בכל התנועות נוער בארץ. השתחררתי מהצבא לפני 3 חודשים .. ככה שאני מאמין שלא זכית להכיר :)

דרקולה!!

אג"ב, זבנג יותר טובים! שי, קפצן, ותום, הקבוצה האגדית... שי מדריך עכשיו בתהליך קבוצות המשך ויוצא לי לפגוש אותו המון למרות שהוא לא המדריך שלי.. קן שיכון אימפריה!!

זבנג ?

אם יש קבוצה שיכולה להתמודד עם האגדתיות של דרקולה אז היא "אינפוזיה" שאני מניח שאתה לא מכיר. את זבנג בכלל לא זכיתי להכיר, ככה שאני מטיל בכך ספק. ד"א .. אומרים כפתן ולא קפצן :) .. תום מלך ועם שי לצערי אני לא בקשר כי הוא כבר לא גר בראשון .. ורשימת האנשים התותחים שהיו בקבוצה היא עוד ארוכה. היינו בקבוצה 20 .. שי תום וכפתן הם ה3 שרידים האחרונים :) הם גם היחידים שנשארו להיות קומונרים.

cobainos

New member
אין בעד מה ואני לא נוער מרצ!

הייתי פעם...והיה ועדיין מלא שם בזוועות!המון אנשים מתלהבים,פוזאיסטים ופלצנים..קצת קשה לי להסביר אבל לא אהבתי הרבה דברים שם אביב מר"ג...מוכר לי.ההומו?

cobainos

New member
זה לא חייב להיות סותר!../images/Emo6.gif

סתם סתם..בלי יפות נפש יתרה פשוט יש אביב בנוער מרצ שהוא גם יו"ר ההומואים הצעירים במרצ(יח"ד עכשיו..) אז חשבתי שזהו הוא

למעלה