מישהו יודע??...

מישהו יודע??...../images/Emo141.gif

מישהו זוכר את התמונות של התאומות בסדרה "כל כך מעט זמן" שהם רוקדות על השולחן בבית של אמא שלהן...והם מתלכלות בשוקולד ומחליקות על הריצפה?? אז.....איזה פרק זה?? אם מישהו יודע תודדדדה והנה...תמונה מאותו פרקקק

rahelm

New member
אין לי מושג אבל יש לי שאלה???????

מאיזה אתר לקחת את התמונה???????????????????

אוקיי...

זאת מיס פרינססה...ואני ממש לא מבינה משהו.. הורדתי את כל הפרקים של כל כך מעט זמן..ומשום מה...בעונה הראשונה זה לא מופיע לי הקטע הזה..ובעונה השנייה בפרק 9 זה מופיע לי..! איך זההה?? טוב ..ביי ביי ו-rahelm אל תעשי שירשורי תמונות על שאלות זה מפריע!!!!

rahelm

New member
יש לי שאלה ????????

איך הורדת את כל הפרקים של SO LITTLE TIME???????

הנה התשובבה...

יש את התוכנה REAL PLAYER שרק איתה אפשר לראות את הפרקים של התוכנית..אפשר מהאתר של מוטי וגם אפשר דרך עוד אתר שלהם..אממ שכחתי כרגע את הכתובת אבל יותר מאוחר אני ארשום אותה! ואז חיפשתי בקאזא בתוכנות את ה-REAL PLAYER מצאתי..הורדתי...והתקנתי.. ואז הלכתי לאתר של מוטי ב"הורדות"..ו"סרטונים"..ושם יש את את 2 העונות של הסידרה..וגם כמה קליפים נוספים שלא קשורים לסידרה..והכל שווה בטירוף! מקווה שהבנת..אם את צריכה עזרה....תכתבי הנה עוד תמונה ממהממת!

rahelm

New member
תודה רבה שענית לי אבל יש לי עודשאלה

מה את רושמת ב REAL PLAYER ? את רושמת SO LITTLE TIME ואז מופיעים לך הפרקים איך זה הולך את יכולה בבקשה להסביר לי . ומאיזה עוד אתר אפשר להוריד ממוטי כבר הורדתי! תודה רבה על עזרה!!!!!!!!!!

את לא הבנת נכון..

את מורידה את התוכנה REAL PLAYER ומתקינה אותה אצלך במחשב..ואם את אומרת שכבר הורדת את הפרקים ממוטי..אז זה בטח נמצא באחד התיקיות אצל במחשב! אז פשוט תפתחי את התוכנה REAL PALAYER במחשב שלך..תלחצי על FILE שנמצא מצד ימין למעלה...ותעשי OPEN...ואז תעשי BROWSE...ואז..תמצאי את הפרק שאת רוצה לראות..תלחצי דאבאל קליק...ואת תראי את הפרק! כך כל פעם ..הבנת בובה??

rahelm

New member
את אולי זוכרת........./images/Emo41.gif

את אולי זוכרת מאיזה אתר הורדת את התמונות??????? ותודה שוב!!!!!!!!!!!!!!!!

ההההא....../images/Emo39.gif

לא ממש...הרבה הרבה זמן אני אופסת תמונות וכל פעם שאני מגיעה לאתר עם הרבה תמונות אני שומרת אותן..ולרוב אני שומרת את האתרים אבל יש לי ממש מללללאאאא אתרים שמורים במחשב...וממש אין לי כוח להתחיל להגיד לך איפה חח...זה ייקח המון זמן! אז עצה...תלכי לאתר של מוטי-ולתמונות יש לו מלא! וגם לכי ללינקים שיש פה בפורום למעלה!

למעלה