מישהו יודע

אורora

New member
מישהו יודע

מתי מתוכננות תחילת העבודות של כביש 531 באיזור רעננה? ומתי הוא מתוכנן להיפתח?

מלי 224

New member
ביצוע תוכנית 531

ככל הידוע לנו בספטמבר הקרוב חמש החברות שעלו בשלב הראשון של המכרז אמורות להגיש את הצעותיהן לביצוע הכביש,וואז ייערך השלב השני של המכרז לבחירת החברה הזוכה. ובמהלך שנת 2008 תחל ככל הנראה העבודה. .בשלב זה עובדי מע"צ פועלים לפינוי השטח ומנסים להגיע להסכמות עם בעלי הקרקעות לגבי הפקעות השטחים, זאת למרות שעדיין התוכנית לא אושרה סופית בממשלה ולמעשה אין לה עדיין תוקף.לשאלה מתי יפתח הכביש אינני יכולה להשיב כי זה מותנה בהרבה מאד מרכיבים.

אורora

New member
ועוד 3 שאלות

1. ראלית מה הערכתך הסיכוי שתוכנית המינהור תתקבל? 2. האם העתירות לבגץ ובעיות ההפקעות ידחו את התאריכים הנ"ל, למיטב ידיעתך כמובן? 3. האם מיקום המחלפים ( באיזור רעננה) כבר ידוע?

אור, מלי פולישוק תתארח בפורום ביום חמישי ה-23

באוגוסט (בעוד פחות משבוע) על מנת לענות על כל השאלות. ייתכן והיא עוד תיכנס להשיב לך, אולם גם אם לא - הכל ייענה ביום ה'. מכריזה כעת על הארוחים, בהודעה נפרדת. שאלות שמלי לא תדע להשיב עליהן - ראש העיר ישיב, ב- 10 בספטמבר.

אורora

New member
יופי - תודה רבה

אני אהיה כאן כדי לשאול

מלי 224

New member
תשובות לעניין 531

אין לי יכולת להעריך מה הסיכוי שהתוכנית תתקבל, אני יודעת כי אם לא נעשה כלום יש 100% סיכוי שהכביש יזיק לנו. אם נלחם על זכותנו לאוויר נקי ולחיים איכותיים ללא רעש וללא פגיעה בבריאותנו ובקנייננו יש סיכוי כי יקשיבו לנו. ידוע לי כי המאבק אינו פשוט ואני יודעת אלו כוחות עומדים מולנו ובכל זאת אני מאמינה בכך שעלינו לעשות מעשה ולא להסתפק בקיטורים שלאחר מעשה, ראו מה קורה לאנשי כפר סבא.הגשנו את העתירה לבג"צ ובית המשפט הורה למשיבים להגיש תשובותיהם עד 15.9.07 אם בית משפט יורה לממשלה לבחון את חלופת המינהור זה ידחה בכמה חודשים את הביצוע, אני בטוחה שזה כדאי. מיקום המחלפים ידוע, הירידה מהכביש לרעננה היא ברחוב בן גוריון, שם יהיה כנראה הגרוע ביותר. אגב, אם תקום עיר תע"ש כמתוכנן, אזי תושביה יתחברו לכביש 531 גם כן בצומת זו. בנוסף יהיו עוד שני מחלפים במערב ומזרח העיר. מי שמתעניין יכול לראות את התוכנית במשרדי העירייה ואת תסקיר השפעה על הסביבה ניתן לראות ביחידה לאיכות הסביבה ברחוב מגדל - רק חמישה כרכים עבי כרס. מלי

נצל"ש../images/Emo26.gif

מישהו יודע באיזה יום/תאריך/שעה תהיה הופעה של הגבעתרון בבית יד לבנים ברעננה? וזה חינם נכון? תודה מראש
שבת שלום!

יום א', לא הקרוב אלא זה שאחריו

20.30 בערב, חינם. כדאי לבוא קצת קודם לתפוס מקום. צפויים כ- 2000 איש ואישה (בחברים של בני היו 1300).

למעלה