מישהו יודע מה סיפרו האחרון של פראצ'ט שתורגם לעברית?
G Grany Weatherwax New member 2/11/07 #2 אנשי משמר שם באנגלית: Men At Arms הוצאת כינרת-זמורה ביתן. תרגום: יעל רנן. אם זה הספר הראשון שלך של פראצ'ט, אני לא בטוח שכדאי לך להתחיל ממנו. שבוע טוב.
אנשי משמר שם באנגלית: Men At Arms הוצאת כינרת-זמורה ביתן. תרגום: יעל רנן. אם זה הספר הראשון שלך של פראצ'ט, אני לא בטוח שכדאי לך להתחיל ממנו. שבוע טוב.
ד דורקין New member 2/11/07 #3 לא זה לא הראשון שלי למרות שאני אף פעם לא אדע כנראה את הסדר שלהם (הראשון שלי היה פירמידות)
G Grany Weatherwax New member 3/11/07 #4 אה-הה! כמה טוב שיש בטאגליינס שרשור מיוחד בדיוק למטרות האלה! ידעתי שזה יוכיח את עצמו יעיל ביום מן הימים . http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=509&msgid=106565020 בהצלחה, ואתה מוזמן להישאר בפורום כמה שמתחשק
אה-הה! כמה טוב שיש בטאגליינס שרשור מיוחד בדיוק למטרות האלה! ידעתי שזה יוכיח את עצמו יעיל ביום מן הימים . http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=509&msgid=106565020 בהצלחה, ואתה מוזמן להישאר בפורום כמה שמתחשק
T TheBursar New member 14/11/07 #7 את חושבת שזה הזמן להפנות אותו לקישור למבחנים, דמויות, לשאול אם יש לו מגבת ושוקולד מריר? ומזגן?
מ מ א ג ר ט New member 14/11/07 #8 אני חושבת, ששכחתי לחלוטין מקיומם לאורך השנים. בא לכם על שרשור תשובות מהיר לכולנו? אפשר לסדר אחד לסופ"ש... אז בחורצ'יק, אתה מוזמן להקריב אסלה ולבצע את טקס הקבלה! שבטאגליינז! לתמיכה טכנית פנה אלינו.
אני חושבת, ששכחתי לחלוטין מקיומם לאורך השנים. בא לכם על שרשור תשובות מהיר לכולנו? אפשר לסדר אחד לסופ"ש... אז בחורצ'יק, אתה מוזמן להקריב אסלה ולבצע את טקס הקבלה! שבטאגליינז! לתמיכה טכנית פנה אלינו.
T TheBursar New member 15/11/07 #9 אלינו?! למה אלינו? בשביל זה הצלחנו לדחוף לתפקיד מנהל פורום את רוני לא? .... רגע, כולם קוראים את ההודעה הזאת נכון? אהמ... פנה אלינו לתמיכה טכנית אנחנו אוהבים לעזור לא מפנים לעולם למנהל הפורום... יותר טוב לא?
אלינו?! למה אלינו? בשביל זה הצלחנו לדחוף לתפקיד מנהל פורום את רוני לא? .... רגע, כולם קוראים את ההודעה הזאת נכון? אהמ... פנה אלינו לתמיכה טכנית אנחנו אוהבים לעזור לא מפנים לעולם למנהל הפורום... יותר טוב לא?
מ מ א ג ר ט New member 16/11/07 #10 ../images/Emo68.gif אנחנו מחייכים בכניסה. ואז, צולבים אותם, מכניסים לפיתות, משחדים בעוגיות ושולחים להתקשר ללואיס.
../images/Emo68.gif אנחנו מחייכים בכניסה. ואז, צולבים אותם, מכניסים לפיתות, משחדים בעוגיות ושולחים להתקשר ללואיס.
A Aether New member 17/11/07 #11 ../images/Emo13.gif פורום טרי פראצ'ט - סקס (משולב צליבה) סמים (בעוגיות) ורוק נ רול (לא יודע איך בדיוק, אולי לואיס קשור? אני לא יודע מי זה...)
../images/Emo13.gif פורום טרי פראצ'ט - סקס (משולב צליבה) סמים (בעוגיות) ורוק נ רול (לא יודע איך בדיוק, אולי לואיס קשור? אני לא יודע מי זה...)
T TheBursar New member 21/11/07 #12 היית חייב הא? ככה לערב את לואיס בפעילות נלוזה כמו זו ובלי לספק תיעוד מצולם?!
L limilu New member 22/11/07 #13 אתה לא יודע מי זה לואיס? ../images/Emo2.gif בוש לך. אין לי מה להוסיף בעניין.