מישהו יודע?

danirr1

New member
מישהו יודע?

מחפש עבודה בתור עוזר מעצב*ת חופות או בעבודה כשוזר בחנות פרחים באזור המרכז אשמח לדעת עם מישהו מחפש או שמע על מקום שמחפש

בועז בר

New member
יצא לך לעבוד בתחום עיצוב אירועים?

כי אם לא, אז תדע שכמעט אין קשר בין עבודה בחנות פרחים, שם אתה נדרש לשזור זרים ולשרת לקוחות, לבין עבודה בעיצוב אירועים שזו בד"כ עבודה פיזית קשה ולחוצה שאורכת כל היום ונכנסת אל תוך הלילה ממש, כי בד"כ מפרקים את כל ההקמה בלילה.

danirr1

New member
ידוע

יש מקומות שזה בהם משמרות ההקמה של האירוע,והפירוק

danirr1

New member
מה אני מחפש בעצם?

עבודה בחנות פרחים, שעות,חלקית,מלאה לא משנה לי או עבודה בתור עוזר מעצב/ת חופות.למשרה של שעות קבועות כמובן . הייתי אמור להתחיל לעבוד עבודה באולם אירועים באזור של שדה התעופה אך שם העבודה כמו שאמרת מסביב לשעון מ7 בבוקר עד 7 בערב. חוזרים לבית נחים 4 שעות וחוזרים לפרק.את זה אני לא מחפש. אתה עובד עם פרחים?

בועז בר

New member
כן, אני עובד עם פרחים אבל לא רק.

אני עושה גם עיצוב אירועים, בעיקר חופות. אני לא זקוק לעובדים, אבל הרבה פעמים פונים אלי כאלה שרוצים לעבוד, וגם כאלה שמחפשים. האחרון היה משתלה ברעננה שמחפש מישהו שיעשה לו זרי פרחים וגם יהיה במקום כדי למכור כמובן. אם זה מעניין אותך והוא עדיין צריך אוכל לקשר ביניכם. לגבי עיצוב אירועים, אני מכיר כמה שצריכים עובדים/שוזרים אבל לא לשעות קבועות אלא לפי פרויקט, ו...כן, בד"כ זה כולל פירוק.

בועז בר

New member
אני מציע לך להיכנס לבוקי, בכניסה לכפר אזר,

זה עסק סיטונאי גדול של פרחים שעובד עם המון חנויות באיזור המרכז. ותבקש רשות לשים מודעת "שוזר מחפש עבודה". זה מקובל במקומות האלה והרבה אנשים מהתחום עוברים שם. אותו כנ"ל ב"רזין" במושב משמר השבעה ליד בית דגן.

למעלה