מישהו יודע

milaP

New member
מישהו יודע

כמה זמן לוקח להגיע מטבעון לאוניברסיטה עם קו 333? לא זוכרת פשוט, מרוב השביתה המתמשכת.

amitk80

New member
הימור שלי

אני מהמר שזה אולי יכול לקחת חצי שעה אבל אני מקווה שלא הגזמתי..

tutiris

New member
לפעמים גם לוקח 40 דקות

אין לי מושג איך הם מצליחים לעשות נסיעה כזו קצרה בכל כך הרבה זמן. הרי זה איזה 20 דקות עד לטכניון (וגם זה אם לוקחים בחשבון קצת תנועה וכו'...), ומשם זה כלום מרחק...

milaP

New member
תודה רבה

אני צריכה להגיע לאוניברסיטה ביום רביעי לארוע חוגי (זה פעם ראשונה בסמסטר הזה שאני מגיעה לאוניברסיטה) בשעה 12:00 אז נראה לי לקחת אוטובוס בערך ב-10:15-10:30 מטבעון זה בסדר.....?

tutiris

New member
את יכולה

את יכולה לקחת את האוטובוס שיוצא מנצרת ב 9:40, ואז הוא בטבעון בערך ב 10:10, אבל כדי להיות ב 12:00 באוניברסיטה, את יכולה לקחת גם אחד אחריו בערך ב 11:00 (יוצא ב 10:30 מנצרת)- את עדין בטוח תספיקי... ** אני מקווה שהזמנים שרשומים לי הם נכונים. יש בנצרת 2 תחנות: צומת ח'אנוק ותחנה מרכזית. עד כמה שהבנתי, האוטובוס מחכה בתחנה המרכזית, ולכן קשה לחשב את הזמן לפי זמני היציאה מהתחנה הראשונה. הבעיה היא שברוב המקומות רשומים הזמנים של התחנה הראשונה, ולא של התחנה המרכזית בנצרת... (בלוח הזמנים שאצל הנהגים מופיעים שני הזמנים, אבל באינטרנט מופיע רק הראשון).

milaP

New member
עמדתי היום בתחנה בטבעון

משעה 9:45 עד שעה 10:40 ורק אז הגיע 333! נו, מה אתם אומרים?!!!

amitk80

New member
ביזיון

שלחתי את המכתב שכתבתי ביחד עם נציגת החוג לאנגלית וצרפתית על מצב האוטובוסים והתגובה של גורמים באגודה היתה שהמכתב לא צריך להיות מנוסח בנק' אלא בסיפור ארוך. עד היום לא קיבלתי הסבר מדוע זה צריך להיות כך כאשר ישב איתי ועם ידידה שלי נציג מהאוגדה ואמר לנו במפורשות שככה צריך לכתוב את המכתבים (כי כך כתבו מכתבים בעבר). עד היום לא קיבלתי תשובות בנושא, ולראיה זה מה שקורה. אין לי מה להוסיף חוץ מהעובדה שזה ביזיון מה שנעשה ולראיה המצב שסטודנט צריך לחכות למעלה מ 40 דק' היה חשוב לי לעדכן. לילה טוב

למעלה