מישהו יודע...?

מישהו יודע...?

אני לא יודעת אם בכלל ניתן להשיג את זה... אני מחפשת את השיר שג´סי שר למישל באחד הפרקים... MICHELLE´S LAUGHING.. משהו כזה...לא זוכרת שם מדויק אפשר להשיג אותו איפהשהו?

Alexis14

New member
חפש בFull House @loha

או בקאזה ואודיו גאלאקסי אני גם אחפש בשבילך

motib4

New member
יש לי את השיר. שמו:

מישל סמיילינג. שיר מדהים ושקט. צרי קשר במסרים.

taltoli

New member
הקפצה

הקפצה הקפצה הקפצה

now name

New member
וואי זה שיר מהמם !

כן זה שיר מהמם,רגוע,יפה,ומתוק! שחר

לכל מי שרוצה...

למי שיש אודיגו אני יכולה לשלוח לו את השיר הזה ועוד כמה שירים באודיגו או באימל אז מי שרוצה שיפנה אליי ומישל סמיילינג שיר פשוט

omer wild

New member
אני רוצה...אבל יש לי שאלה קטנה....

לא הבנתי מה אמרת שצריך להיות כדי שתשלחי ??

לעומר

אודיגו אודיגו זה כמו איי סי קיו רק יותר טוב כי אין לי איי סי קיו אני יכולה גם לשלוח לך לאימל אם בלך מה האימל? ואיזה שיר את רוצה? יש לי את השיר אני החמודה מסיבת ברכה מסיבת פיניאטה מישל מחייכת לנצח (שתיהם של ג´סי) יש לי משהו בקופסת ארוחת הצהריים חג המולד (מהרפתקאות) שיר ממסיבת בלט (שיר יפה) שיר ממסיבת ריקודים בבה"ס שקוראים לו מחכות (שיר יפה) את השיר ממסיבת טבע ואת השיר הקצר של צער גידול בנות חוץ מיזה יש לי גם קטעי קול של מישל כמו דהההה, הבנת את זה חבוב?, אתה משוגע?, הבדיחה הראשונה של מישל, אתה בצרות צרורות מיסטר, אל תדאג תהיה מאושר, אבא משעממם, מישל מחקה את סטף שתי חלקים, אני שמעתי את זה, התינוק ביג בירד, החבר הדימיוני של מישל, זה לא כיף לשבת מול הקיר, אתה מאוהב עדיין?, אבא אל תדבר יותר מידי. אלו כל הקטעי קול והשירים שיש לי... אם יש לך את התוכנה REAL PLAYER אני יכולה לשלוח לך כל מיני סרטונים הנה הסרטונים שיש לי: התאומות אצל רוסי אודונול, התאומות אצל ג´יי לנו, התאומות בלימוזינה לפני טקס האמי, סיקור הסרט החדש להגיע לשם, מאחלים לתאומות יום הולדת 16 שמח,הפרומו למזל תאומות (חמש חלקים) הראיון אצל דוני ומרי (3 חלקים) הפרק שהן רוקדות על השולחן עם הלהקה (ארבע חלקים) סיקור על מזל תאומות (ארבע חלקים) תוכנית מיוחדת על התאומות בלונדון (3 חלקים) שתי שירים מאיך המערב היה כיף, המפגש ברוסיה ילדה קטנה שואלת אותן מי החמודה מבינכן, הראיון שהיה איתן באמ טי וי תעודות מזויפות, חופשה בשמש: אשלי עם ג´ורדן (לנון במזל תאומות) עם הדג התאומות נוסעות על אופנוע ים התאומות עם הדולפינים ג´ורדן שם משהו במערבל ואשלי נגעלת התאומות מסתובבות, התאומות מחפשות משהו בחדר וממהרות, התאומות שמות כובעים על הראש, פיספוסים מהסרט (קטע מזה שווה) והשיר שהיה בסרט אנחנו נגד העולם (הקליפ) כל זה מה שיש לי מחופשה בשמש... עכשיו מצער גידול בנות: שיר הפתיחה הקצר של צער גידול בנות שבוע הנימוס של מישל מלינה באה לביקור (בת דודה של מישל מיוון) מישל עושה לימבו, מישל מקשקשת ביצים, מישלפון. טוב זה כל מה שיש לי במחשב משירים קטעי קול וסרטונים תבחרי משהו ואני אשלח לך וואי אני כתבתי מלא אני תשושה אבל לא נורא אם זה כדי לעזור למישהו מחברי הפורום אז סבבה

מריה2002

New member
אני רוצה

אני רוצה מישהו יכול לשלוח לי באיסיקיו הנה המספר: 155143694

motib4

New member
אוקיי, קצת סדר...

כל מי שרוצה שאני אשלח לו את השיר מישל סמיילינגץ שישרשר לכאן את האימייל שלו.

למעלה