מישהו יודע

reli111

New member
מישהו יודע

איפה יכולים לבנות לי חנות וירטואלית הכי זול שאפשר אולי אני אצטרך זה עדיין לא בטוח אבל אני רוצה כבר לבדוק כדי לא לבזבז זמן .
הייתי רוצה משהו שהאיחסון יהייה עליי כי אני כבר משלמת על איחסון והדומיין גם אני כבר משלמת.
חשוב לי אמינות ככ חשוב לי ,לצערי יש הרבה שקרנים וזה מאוד מאוד עצוב שגם את הכסף שבקושי יש לך אתה משקיע ומרמים מימין ומשמאל.
ב 2ALL ביררתי הבעיה שהם לא מוכנים שהאיחסון יהייה של הבנאדם כי סהכ יש להם תבניות ועושה רושם שהם חברה אמינה.

reli111

New member
בכל מיני

אתרים יש כל מיני שורות קישורים כמו פייסבוק טוייטר אינסטגרם יוטיוב ועוד
מי יודע מהיכן משיגים קישורים כאלה כי ביקשתי מהבונה אתר שישים לי כאלה באתר אז הוא אמר תביאי את התמונה שממנה נקשר(לא ברור כלום עם הבונה הזה עדיין)
לכן אני במקביל מבררת אפשרויות אחרות

reli111

New member
כן לדוגמא

כשאתה נכנס לאתרים מסויימים יש את הסמל F שיתוף, איסטגרם ם תמונה שלו ;g+ או סמל של יוטיוב ואם לוחצים זה מקשר לדוגמא אם לוחצים על פייסבוק זה מקשר לדף עיסקי של האתר או אפשרות שיתוף וכו'. בדכ באתרים זה מופיע אחד ליד השני
אז הוא רוצה שאני יביא את התמונות הקטנות האלה כמו F שיתוף וכ' זה נקרא גם באתרים מסויימים כעיקבו אחרינו ואז יש את הסמלים פייסבוק אינסטגרם וכו'..סליחה עם חפרתי

reli111

New member
תודה מאוד

עזרת לי .
אתה יכול עכשיו להסביר לי איך בונים חנות וירטואלית לבד עם יש לי איחסון ודומיין,כמובן משהו כמה שיותר קל עם תבנית מוכנה או כדומה

reli111

New member
קלי קלות השאלה למי

למי שלא מבין כלום זה ממש לא קלי קלות.
היית רוצה איזה תבנית כלשהי מוכנה של חנות וירטואלית ושאני צריכה להכניס מוצרים ועיצוב משהו קל יותר(אגב הבונה שלי לא ענה זה לא נראה בכיוון טוב)
אוף ממש מייאש כי כלכלית אין לי כסף להשקיע ואם ללכת לאתר לבניה כמו ששלחת זה יקח לי שנה עם הידע שלי .
אז יש מקום שאפשר להוריד תבנית מוכנה והאיחסון שלי והדומיין (אני מדגישה כי לא בכל מקום מוכנים לזה יש כאלה שרוצים שהאיחסון יהייהרק דרכם)

FreeSoft

New member
כל חנות

מבוססת קוד פתוח זמינה עבורך להורדה. לא ידוע לי על חנות שלא באה עם תבנית "חינם"....

כל חנות שתבחרי להקים בכוחות עצמך תקח לך "שנה".
מצד שני היא תענה על כל שאר הדרישות שלך -
כולם שקרנים. מניח שתהיי ישרה עם עצמך.
הכי זול שאפשר - בינגו, לא?

יש לך חנות. כמעט ולא שילמת עליה. את לא מרוצה. התהיי מרוצה אי פעם?

reli111

New member
זה לא עניין של לא מרוצה אני

לא יכנס לזה כרגע זה סיפןר.
האם יש תבנית חינמית באופן כארט לחנות וירטואלית
אני כבר מעט מכירה את אופן כארט אולי יהייה לי קל יותר אם ידוע לך אשמח לקישור

reli111

New member
כן עכשיו

נזכרתי נראה לי ככה..
אבל אני צריכה קישור אם יש אני אשמח

reli111

New member
אני מורידה למחשב שלי תבנית של אופן כארט

ומה אחכ צריכה לעשות

FreeSoft

New member
להתקין אותה

את בטוחה שהיא ממקור אמין? אין ספק שהיא לא מכילה קוד זדוני?
דאגת לגיבוי לפני שאת מרשה לעצמך לבצע שינויים?

reli111

New member
כן אני ידאג לגיבוי

היא מהאתר של אופן כארט זה לא אמין?יכולה מהאתר שלהם להכיל קוד זדוני?
לא מבינה בזה אולי תגיד לי אתה ,חשבתי שזה אתר אמין.
אני דואגת לגיבוי.

איך אני מתקינה אותה מה עושה לאן לגשת
ועוד שאלה
אני מצאתי תבנית בדיוק מה שהבונה שם לי אז אם אני ישים אותה תבנית הוא לא יוכל להגיד שזה הוא עשה וכדומה..כלומר איך אני יוכל להוכיח שאני בניתי את האתר אם יש אותה תבנית בדיוק

FreeSoft

New member
אם הורדת מאתר הבית

של התבנית שלך - סביר להניח שהיא נקייה.

זה שתתקיני תבנית אחרת לא הופך אותך למי שבנתה את האתר. מה בדיוק הבעיה שלך עם הקרדיט של הבונה האומלל?
נדמה לי שאת מתכוונת להתקין את התבנית שכבר יש לך זה מקרב אותך למישהי שבהשפעת הזיה. בלעת איזה פטריה בשעה האחרונה?

למעלה