מישהו יודע....? מישהו יודע למה יהלי סובול כתב את "מכה אפורה"?
L LiLiPuT המקורית New member 22/9/03 #1 מישהו יודע....? מישהו יודע למה יהלי סובול כתב את "מכה אפורה"?
F fushi e New member 22/9/03 #2 ../images/Emo35.gif../images/Emo95.gif למה הוא כתב את מספיק בנאדם,עיניים טובות,מסך זהב,דם,הסרט נמשך,יחסים פתוחים ו.. הבנת את המסר לא?
../images/Emo35.gif../images/Emo95.gif למה הוא כתב את מספיק בנאדם,עיניים טובות,מסך זהב,דם,הסרט נמשך,יחסים פתוחים ו.. הבנת את המסר לא?
L LiLiPuT המקורית New member 23/9/03 #3 הכוונה שלי הייתה... אם זה קשור לביוגרפיה שלו.. כולם יודעים למה הוא כתב את הקונפורמיסט.. אבל מישהו יודע למה מכה אפורה נכתב..?
הכוונה שלי הייתה... אם זה קשור לביוגרפיה שלו.. כולם יודעים למה הוא כתב את הקונפורמיסט.. אבל מישהו יודע למה מכה אפורה נכתב..?
ס סוקריה New member 24/9/03 #4 אמממ אני לא יודעת למה הוא כתב את קונפורמיסט... אני לא יודעת אפילו מה המילה הזו אומרת... זה יהלי.. לכי תביני!!
אמממ אני לא יודעת למה הוא כתב את קונפורמיסט... אני לא יודעת אפילו מה המילה הזו אומרת... זה יהלי.. לכי תביני!!
ד דגה ענוגה New member 24/9/03 #5 קומפורמיסט = ../images/Emo110.gif אחד שהולך בתלם. אחד שעושה מה שכולם עושים. ההפך מנונקומפורמיסט או מה שנקרא "אנרכיסט" ויש סיפור מאחורי השיר, מציעה לך לבדוק במאמרים
קומפורמיסט = ../images/Emo110.gif אחד שהולך בתלם. אחד שעושה מה שכולם עושים. ההפך מנונקומפורמיסט או מה שנקרא "אנרכיסט" ויש סיפור מאחורי השיר, מציעה לך לבדוק במאמרים