מישהו יודע..? איך קוראים לשיר של פטו וברקודה? ואיפה לעזעזל משיגים אותו.????
L Lost & Delirious New member 31/1/02 #1 מישהו יודע..? איך קוראים לשיר של פטו וברקודה? ואיפה לעזעזל משיגים אותו.????
R Rotem Lisa New member 31/1/02 #2 אממממ, נראה לי - "אני אוהב\ת אותך וכואב לי". לא יודעת :S.. ו.., יש לי ת´קליפ במחשב. צה ? ו הוא מנייאק כי הוא מחק ת´הודעה שלי!..
אממממ, נראה לי - "אני אוהב\ת אותך וכואב לי". לא יודעת :S.. ו.., יש לי ת´קליפ במחשב. צה ? ו הוא מנייאק כי הוא מחק ת´הודעה שלי!..
נ נדיה ופטו New member 31/1/02 #3 לשיר קוראים te quiero y me duele בקישורים יש אתר קטנטנות 2001 צריך להיכנס לעמוד השירים, ולרדת עד עונה רביעית השיר האחרון שם זה זה. יש שם גם את השם שלו וגם רשום בעברית שזה השיר של פטו וברה
לשיר קוראים te quiero y me duele בקישורים יש אתר קטנטנות 2001 צריך להיכנס לעמוד השירים, ולרדת עד עונה רביעית השיר האחרון שם זה זה. יש שם גם את השם שלו וגם רשום בעברית שזה השיר של פטו וברה
מ מתה על CHIQUITITAS New member 31/1/02 #4 ניסיתי להוריד ולא הצלחתי! ../images/Emo93.gif ניסיתי ולא הצלחתי!!!!!!!!!!!!!!!! את\ה הצלחת.??.
ק קארין13 New member 31/1/02 #6 יש לך עוד תקווה יש אותו אבל בקליפ באתר קטנטנות אין עוד סדרה כזאת ואפשר להוריד לכי לסבונייה ולהפתעת השבוע קארין
יש לך עוד תקווה יש אותו אבל בקליפ באתר קטנטנות אין עוד סדרה כזאת ואפשר להוריד לכי לסבונייה ולהפתעת השבוע קארין