מישהו יודע

מישהו יודע

באיזה מסגרות אפשר לעשות שנת שירות? אני בנוע"ל, אבל לא רוצה לצאת לשנת שירות מטעם התנועה.. פוליטי מדי בשבילי הכל מקרה, חשבתי על החברה להגנת הטבע או על איזה קיבוץ, מישהו היה שם ויכול להגיד איך זה? איפה עוד אפשר לעשות שנת שירות? תודה, אליס

peart

New member
....

מיליון ואחד מקומות. תלוי מה את רוצה לעשות בש"ש,כמה,עם מי לעבוד וכו'. השאירי פרטים רבים יותר. ומה פוליטי בש"ש בנוע"ל ? הם די מגניבים למרות היותם צבועים אני חושב.

הכיוון שלי לש"ש עדיין דיי כללי

חשבתי על להדריך טיולים בארץ ולהדריך תיירים.. אבל אני פתוחה לעוד אופציות. אני גם רוצה במסגרת השנת שירות לגור עם עוד אנשים.. בכלל.. לעבוד עם אנשים (לא לבד!). בקשר לנוע"ל - לתנועה יש עמדה פוליטית, ואני עדיין עוד לא גבשתי דעע פוליטית. חוצמזה אני לא עד כדי כך מחוברת לתנועה..

בטח

פני אל התנועה הקיבוצית הם עוזרים לחבר'ה שעושים ש"ש באופן עצמאי, יש להם חוברת כזאת שאת יכולה להתקשר דרכה למיליון ואחת מקומות. את לא חייבת מסגרת בשביל שנת שרות, אבל אז יש סכנה של חוסר ודאות לגבי מי שיהיה איתך בקומונה.

תיצור קשר עם התנועה הקיבוצית

נתקלתי לאחרונה בחוברת שהם הנפיקו ובה מפורטות שנות שירות של תשס"ד -קיבוצים, מכינות, תנועות, פנימיות, אז הדבר הכי טוב שאני ממליצה לעשות זה ליצור קשר עוד השבוע עם התנועה הקיבוצית, אני לא בטוחה איזו מחלקה , נדמה לי שמחלקת משימות , ולבקש שישלחו לך את החוברת הזו , מומלץ למהר כי ההרשמה לנח"ל נגמרת ב25 לפברואר.

Idan91

New member
פרטי חוברת התק"ם:

כאן. חשוב מאוד לשלוח במהרה (עד ה25 בפבואר, כפי שציינו כאן) את טופס דחיית השירות ולוודא שהוא הגיע. אני ממליצה להתחיל לעשות טלפונים למקומות השונים שמופיעים בחוברת ואתה מעוניין בהם, כי תהליך המיון לשנה הבאה כבר החל.

למעלה