מישהו יודע

i l a n a B

New member
מישהו יודע

אם יכולים לשלב שאלות חוץ מהשאלות שלמדתי בנוא להעמקה, לדגמא שאלות מתקופה ראשונה או שנייה?

אביגל ג

New member
לא הבנתי למה הייתה כוונתך

אבל אם בכל אופן כוונתך הייתה אם ניתן לשלב שאלות מתקופה ראשונה ושנייה ביחד, התשובה שלי היא שאני לא מאמינה. תראי, היום עשיתי מתכונת ראשונה (אני כיתה י') אז רק לפי המתכונת אני יודעת שחילקו לי את זה לתקופות ולנושאים. תקופה ראשונה-שאלות של תקופה ראשונה. לתקופה שנייה נתנו שאלות על אותה תקופה. אבל אם השאלה אם ניתן לשלב שאלות בתוך או הפרק אז התשובה שלי היא שאני חושבת שכן. לכל תקופה יש פרקים בתוכה (כמו בתקופה השנייה)ובתוך הפרקים יש שאלות לאותו פרק ורק מתוך השאלות של אותו פרק יכולים לשלב מספר שאלות. לא יכולים (לפי מה שאני יודעת) לשלב שאלות גם מתקופה ראשונה וגם מתקופה שנייה כיוון שהשאלות מחולקות לתקופות. כל תקופה בנפרד. אבל נגיד יכולים לשאול אותך סתם דוגמא למה הייתה התנגדות למסקנות בועדת פיל? וחלק מהתשובות קשורות דווקא לשנות ה-20 (כשועדת פיל קשורה לשנות ה-30) אבל זה הגיון שכזה. גם לפי השאלות אפשר לחשוב איזה שאלות ניתן לשאול/לשלב מפרקים אחרים? (אגב, שנות ה-20 ושנות ה-30 זה אותו פרק-פרק מספר 2)

i l a n a B

New member
תודה לך!

אבל אני מה זה מבולבלת, גם ככה אני לא יודעת היסטריה והמורה שלי וכולם מה זה בלבלו אותי.....נקווה שיהיה טוב!

למעלה