מישהו יודע היכן מנפיקים כרטיס עובד? אם כן, מהן שעות הקבלה? תודה מראש :)
B BooboNet New member 22/6/04 #1 מישהו יודע היכן מנפיקים כרטיס עובד? אם כן, מהן שעות הקבלה? תודה מראש
B badboy3919 New member 22/6/04 #2 אני זוכר מלפני שנתיים,כשאני הוצאתי כרטיס עובד אז המשרד היה בקניון הצומת (מול התחנה המרכזית של רעננה) ושם יש להם את המשרדים שלהם..
אני זוכר מלפני שנתיים,כשאני הוצאתי כרטיס עובד אז המשרד היה בקניון הצומת (מול התחנה המרכזית של רעננה) ושם יש להם את המשרדים שלהם..
E eri21 New member 23/6/04 #3 הנפקתי כרטיס לפני יומיים צריך ללכת ללשכת התעסוקה הם יושבים בבית המשפט האזרחי שם במרכז שרונה אתה צריך להביא תמונה אישור מרופא ות.ז וזה לוקח 3 דקות
הנפקתי כרטיס לפני יומיים צריך ללכת ללשכת התעסוקה הם יושבים בבית המשפט האזרחי שם במרכז שרונה אתה צריך להביא תמונה אישור מרופא ות.ז וזה לוקח 3 דקות
B BooboNet New member 27/6/04 #4 תודה על העזרה או.קיי לפני כמה ימים הלכתי להוציא כרטיס עובד והוצאתי... עכשיו אמרו לי שכדי להעסיק אותי אני צריכה פנקס עבודה... איך זה שלא קיבלתי במשרד התעסוקה פנקס?
תודה על העזרה או.קיי לפני כמה ימים הלכתי להוציא כרטיס עובד והוצאתי... עכשיו אמרו לי שכדי להעסיק אותי אני צריכה פנקס עבודה... איך זה שלא קיבלתי במשרד התעסוקה פנקס?
B BooboNet New member 27/6/04 #6 זה פנקס שבו רושמים את הימים, את השעות וההפסקות שבהם עבדנו... אמרו לי שמשיגים את זה בלשכת התעסוקה אבל לא קיבלתי כזה דבר!
זה פנקס שבו רושמים את הימים, את השעות וההפסקות שבהם עבדנו... אמרו לי שמשיגים את זה בלשכת התעסוקה אבל לא קיבלתי כזה דבר!