מישהו יודע.. מתי יוצא "ההוביט" ומי ישחק בו?
ל לותיין טינוביאל New member 27/8/04 #2 ב-2006 או ב-2005 וחלק מהשחקניםשהיו בשר הטבעות ישחקו גם בהוביט כמו איאן מקלן ואיאן הולם.
א אלרוס New member 29/8/04 #16 הסיכוי שסר איאן הולם ישחק נמוך, הוא זקן יחסית (למרות ששה"ט הוא לא הסרט הגאוני היחיד ששיחק בו, לדוג' הוא שיחק במרכבות האש, הוא לא יתאים לשחק משהו צעיר יחסית)
הסיכוי שסר איאן הולם ישחק נמוך, הוא זקן יחסית (למרות ששה"ט הוא לא הסרט הגאוני היחיד ששיחק בו, לדוג' הוא שיחק במרכבות האש, הוא לא יתאים לשחק משהו צעיר יחסית)
M maglor New member 29/8/04 #18 מר אלרוס, בילבו אמור להיות בן 50-51 בזמן מסעותיו, לא נראה לי שתהיה לסר הולם לשחק אותו.
• •°• Gil The King •°• New member 28/8/04 #7 לא../images/Emo4.gif../images/Emo19.gif ולא נראה כאילו משהו מתקדם בעניין
פ פרפר16 New member 28/8/04 #8 כנסו כולם http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=168&msgid=37836219 פורום אלייז'ה ווד נמשיך להילחם!!!!!!!!!
כנסו כולם http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=168&msgid=37836219 פורום אלייז'ה ווד נמשיך להילחם!!!!!!!!!
C cobainos New member 2/9/04 #20 אני הולך לקבל לינץ' רציני,אבל.. הוא לא הגיע לרמה שתפוז יפתחו פורום מיוחד שלו.
ל לותיין טינוביאל New member 3/9/04 #22 הוא לא הגיע לרמה? יש להם פורום להחלפת מפיות (wtf?) פור גוד סייק! מה הבעיה שלהם לפתוח פורום בשבילו?
• •°• Gil The King •°• New member 28/8/04 #11 אני בספק אם זה יעזור במשהו../images/Emo10.gif אבל לא יזיק לנסות....
פ פרפר16 New member 28/8/04 #12 כל כמה זמן אם הם לא יענו נוסיף עוד הודעה בתפוז משוב עד שיפתחו עליו פורום
• •°• Gil The King •°• New member 28/8/04 #14 אכן../images/Emo10.gif../images/Emo19.gif אבל אולי הם כל כך ירצו להפטר מאיתנו ויפתחו לו כבר את הפורום
אכן../images/Emo10.gif../images/Emo19.gif אבל אולי הם כל כך ירצו להפטר מאיתנו ויפתחו לו כבר את הפורום
M moe777 New member 28/8/04 #15 אגב, כת האליהו פתוחה כעת לכולם* למעבר אל הכת לחצו כאן. *כחלק ממסע ההסברה לחשיבות פתיחת הפורום הנעדר, החלטנו להתגמש ולהתאחד למען דעותינו! יהיה אשר יהיה, ושאלוהי הכת יירחם עלינו. (^שיעול^)
אגב, כת האליהו פתוחה כעת לכולם* למעבר אל הכת לחצו כאן. *כחלק ממסע ההסברה לחשיבות פתיחת הפורום הנעדר, החלטנו להתגמש ולהתאחד למען דעותינו! יהיה אשר יהיה, ושאלוהי הכת יירחם עלינו. (^שיעול^)