מישהו יודע... מתי מופיעים נשקים חדשים ב-Worms:World Party????????
צ צוחה New member 21/8/01 #2 אחרי ש...... מתקדמים במשחק ! די כבר עם השאלה הזאת !!!!! שאלת אותה כבר שלושים פעם וכל מי שיענה לך יגיד "בשלב מאוחר יותר של המשחק" יש לי אותו תאמין לי תסמוך על המילה שלי
אחרי ש...... מתקדמים במשחק ! די כבר עם השאלה הזאת !!!!! שאלת אותה כבר שלושים פעם וכל מי שיענה לך יגיד "בשלב מאוחר יותר של המשחק" יש לי אותו תאמין לי תסמוך על המילה שלי
B BiGuy New member 21/8/01 #4 בסדר, פשוט... חבר שלי נמצא בשלב מ-א-ו-ד מתקדם במשחק, וגם הוא עדיין לא ראה נשקים חדשים...
B BiGuy New member 22/8/01 #6 פירוט אני במשימה חמש עשרה, משהו כזה, וב-DeathMatches, אני ברמה שנקראת Distinguished, משהו כזה... הדבר החדש היחיד שראיתי היה שהחליפו את הצבע של המוקשים...
פירוט אני במשימה חמש עשרה, משהו כזה, וב-DeathMatches, אני ברמה שנקראת Distinguished, משהו כזה... הדבר החדש היחיד שראיתי היה שהחליפו את הצבע של המוקשים...
B BiGuy New member 22/8/01 #10 פירוט על השלב יש מן ג´ונגל כזה סבוך, הרבה שלושה-ארבעה וורמס של הקבוצה היריבה, וקופסא עם Shotgun.
B ben s New member 22/8/01 #11 זה לא פשוט אבל אפשרי אתה צריך להרוג את כל האויבים בעזרת הנשק שלך ברגע שנגמר לך הנשק אתה הולך ולוקח את הכופסא עם הרובה (גם לי לקח פול זמן לעבור את השלב הזה) בהצלחה וביי בן
זה לא פשוט אבל אפשרי אתה צריך להרוג את כל האויבים בעזרת הנשק שלך ברגע שנגמר לך הנשק אתה הולך ולוקח את הכופסא עם הרובה (גם לי לקח פול זמן לעבור את השלב הזה) בהצלחה וביי בן