מישהו יודע.. מתי הסרט יוצא לדיוידי (מקורי אבל)... מקווה שבפסח, מתנה מושלמת ליומולדת שלי..חח
ע עידופש New member 15/2/06 #1 מישהו יודע.. מתי הסרט יוצא לדיוידי (מקורי אבל)... מקווה שבפסח, מתנה מושלמת ליומולדת שלי..חח
M matan warrior prince New member 16/2/06 #2 נראה לי אחרי פורים../images/Emo106.gif לערכתי...בוידאו אולי איזה חצי שנה
א אדארד סטארק New member 16/2/06 #3 מה פתאום ייקח עוד כמה חודשים עד שיצא הדויד. בין אפריל ליולי לדעתי.
E ERESTOR New member 17/2/06 #5 תגידו מישהו יודע אם היו בדיוידי קטע קטעים שלא נראו בקולנוע\גרסא מורחבת? כמו שיש לשר הטבעות והארי פוטר...אם כן אני קונה ...=] מי שיודע בבקשה שיאמר לי ==]]] תודה...
תגידו מישהו יודע אם היו בדיוידי קטע קטעים שלא נראו בקולנוע\גרסא מורחבת? כמו שיש לשר הטבעות והארי פוטר...אם כן אני קונה ...=] מי שיודע בבקשה שיאמר לי ==]]] תודה...
T ToryMaster New member 18/2/06 #9 למה לא? בDVD בדרך כלל מראים סצינות שלא היו בסרט עצמו, וכל מיני ראיונות וזה.
F Fairywitch New member 25/2/06 #10 ../images/Emo45.gifככה הם מוכרים יותר. אותי תמיד מרגיז שאין קטעים נוספים גם בוידאו אני ממש לא מבינה למה. (אין לי DVD פשוט)
../images/Emo45.gifככה הם מוכרים יותר. אותי תמיד מרגיז שאין קטעים נוספים גם בוידאו אני ממש לא מבינה למה. (אין לי DVD פשוט)
B Boone New member 18/2/06 #7 בחו"ל החלו כבר מכירות מוקדמות בארצות הברית זה יוצא ב 6 לאפריל ואמזון כבר ניתן לרכוש. לדעתי, בארץ הוא יצא בערך באותו הזמן, כלומר בסביבות תחילת אפריל.
בחו"ל החלו כבר מכירות מוקדמות בארצות הברית זה יוצא ב 6 לאפריל ואמזון כבר ניתן לרכוש. לדעתי, בארץ הוא יצא בערך באותו הזמן, כלומר בסביבות תחילת אפריל.