מישהו יודע.....

מישהו יודע.....

אני כותב כבר קרוב ל-10 שנים שירים ואני רוצה להוציא שירים בתור ספר או להעביר שירים לאומנים מוכרים מישהו יודע איך עושים את זה בלי שזכויות היוצרים שכתבתי לא תיפגע? תשלחו לי מסר אם אתם יודים מה אפשר לעשות...

קסנדרה*

New member
תערוך את השירים, תאסוף אותם בקובץ

ותשלח להוצאות הספרים, ותתפלל לטוב. אם תקבל תשובה חיובית מאחת ההוצאות, תיפגש, תגיע איתם לחתימת חוזה לגבי התנאים, העלויות וכו' - ובהצלחה. לגבי אמנים, תשלח לאמנים את השירים שלך ותקווה שזה ימצא חן בעיניהם. לגבי זכויות היוצרים יש חוק במדינה, ולאחר ששיר התפרסם, לא חשוב איפה, אפילו באינטרנט, חל עליו חוק זכויות היוצרים. קסנדרה

ולגבי אומנים...

קודם תודה קסנדרה על התשובה.. רציתי לדעת איך אני מגיע לאותם אומנים ואם אני שולח במידה ואני שולח את השיר , שאותו אומן לא יגיד שהוא כתב את השיר וכך יקח את זכויותיי..

קסנדרה*

New member
מוצאים את הדרך להגיע אל כתובתם

דרך האמרגנים שלהם, דרך האינטרנט, לחלק מהם יש אתרים, לחלקים יש פורומי מעריצים וכו'. ולגבי זכויות היוצרים, תשלח לעצמך העתק מודפס עם תאריך , בדואר רשום - זו אחת הדרכים. אמנים לא מאמצים יצירות לא להם, הם מקצוענים, החששות שלך מוגזמים, ואם אין לך אמון, אז אל תשלח. קסנדרה

טאKילה

New member
יש לך אפשרות.

להדפיס את השיר או השירים שלך להכניס למעטפה ולסגור היטב עם סרט הדבקה לשלוח לעצמך את המעטפה בדואר רשום. ולשמור את המעטפה סגורה. אם יטענו לזכויות תמיד יש לך את ההוכחה. אותה מעטפה עם החומר הכתוב כשהיא סגורה וחתומה ע"י בית הדואר. זו גם דרך לשמירת זכויות יוצרים והעלות בול בארץ. שבת נעימה

היי טאKילה

תודה על היעוץ את ממש חמודה
לקחתי את זה לתשומת ליבי מקווה שיאהבו את השירים שלי, כי אני אישית מאוד אוהב את מה שאני כותב.

למעלה