מישהו יודע?

איפי1

New member
מישהו יודע?

מה עושים במבחנים לממר"ם ואם צריך לדעת משהו בשביל זה? (מתמטיקה למשל...)

Tervingi

New member
לפי מה שהבנתי

המבחנים לא בוחנים ידע נטו אלא יותר דרך חשיבה, לדוגמא: נותנים לך מס' פעולות שאתה יכול לבצע ואיתם אתה צריך להשלים משימה כלשהי (ממציאים לך שפה ואתה צריך לתכנת איתה, בקיצור).

איפי1

New member
אההההה!!

אבל אני לא יודעת לתכנת!!! אף פעם לא למדתי!!! (זה יעזור אם פעם המצאתי כתב שרק אני משתמשת בו כדי שאף אחד לא יוכל לקרוא?...)

עונה

המבחנים ברמת העיקרון לא דורשים ידע מוקדם. אין טעם להתכונן מראש, מכיוון שאת לא יודעת מה ישאלו אותך. אלו עם הניסיון בתכנות, ובשפת אסמבלר (שפת סף) בפרט, הם בעלי יתרון בחלק התכנותי (יש גם חלק שלא קשור לתכנות). אבל בהחלט יכולים ונכנסים אנשים ללא ניסיון בתכנות, המבחן נועד לבחון יכולת ולא ידע. אין צורך במתמטיקה. בהצלחה במבחן. תבואי רעננה ותנסי לענות על הכל גם אם את לא יודעת. (אם את תוהה איך אני יודע, עברתי קורס תכנות)

pieceofmadness

New member
אין על מה, מותק שלי

יש על מה !

מי את שתקבעי לי אם יש או אין, פשוט חוצפה
סתם. נו. התחשק לי להגיב.

איפי1

New member
בשביל מה צריך ללכת לשם

כשיש כאן מי שיענה לי?
בכל אופן, תודה רבה על העצה!

חציפיצה

New member
אך הנוסטלגיה...

המבחן מוחלק לשני חלקים, החלק הראשון הוא פסיכוטכני שכזה...אין הרבה מתמטיקה לפי מה שזכור לי רק דף אחד, וגם ככה מקצים לו רק 10 דקות. הייתי מספרת לך יותר על זה, אבל לא רק שלא ממש הבנתי מה רצו ממני, איך שיצאתי משם כבר שכחתי מה היה (סוממתי?)! החלק השני הוא יותר "תיכנותי" ומתחיל בעשרה תרגילים מרגשים של טבלאות מעקב (התוכניות בעברית מבנית לא בשום שפה...) לאחר מכן עשר שאלות של כתיבת תוכנות לפי איזו שפה ממוצאת (קוראים לחלק הזה "המחשבון" לא להיבהל מהשם...) האחות החורגת של אסמבלי... שיהיה בהצלחה, ותביא איזה סנדוויץ הא? בכל זאת זה איזה שבע שעות....מצד שני לך תדע. אולי הם שינו את זה בארבע שנים האחרונות. ממ"ג לנצח

לי לא היה טבלאות מעקב

עשיתי את המבחן לא לקד"צ אלא לי"ג, אבל נאמר לי שהמבחן זהה. כנראה ששינו אותו מתקופתך

למעלה