מישהו יוכל לעזור ולומר לי מי היבואן של משקה

ANBOFT1

New member
מישהו יוכל לעזור ולומר לי מי היבואן של משקה

האנרגיה XL לישראל? מה אתר הבית של XL? אם אני מעוניין לייבא את המשקה למדינה בה הוא לא מצוי אז עם מי אני צריך לדבר? תודה

oh-da

New member
אוי...טוב אז מאיפה נתחיל?

לייבוא - 1. יצירת קשר עם היצרנית 2. יצירת קשר עם שלטונות (מכס מע"מ נמלים משרדים ממשלתיים שקשורים וכו') במדינת היעד וכמובן בדיקות משפטיות (חוקיות המוצר במדינה הנ"ל ועניינים אחרים.) 3. גיוס הון 4. קבלת אישורי יבוא מהמדינה ומהחברה 5. קבלת אישורי הפצה מהמדינה ומהחברה (אם ברצונך להיות יבואן ומפיץ, אם לא ראה סעיף 5ב) 5ב. קבלת אישורי הפצה ויצירת קשר עם חברות הפצה ושיווק להן. 6. גיוס הון וגיוס מערך יבוא והפצה שמע, יש עוד דברים. בעיקרון - כסף ואנשים. אנשים שמבינים, יועצים לך תתייעץ עם בעלי ידע. וכמובן - אתה צריך כסף. כסף כסף.

ANBOFT1

New member
יש לי משקיעים כך שכסף הוא לא הבעיה

איך אני מגיע ליצרן? תוכל לעזור לי ? תודה

rustynail

New member
תקנה פחית ותראה רשום שם יצרן...

דרינקס אנלימיטיד אס פי מתילדי 35 וורשה פולין עכשיו תעביר לאנגלית תריץ גוגל ואולי תזכה למספר טלפון וכל מה שנשאר זה טיול שורשים לפולין ולסגור חוזה. בהצלחה, הכי טוב אימא פולניה למשא ומתן....

maxfain

New member
מעניין

מינקין דרינקס בי וי - יורופאוג 6, 2411 אנ אי באדוגראבין - הולנד.

oh-da

New member
הנה בבקשה

XL Energy Drink Corp. 521 5th Avenue, 28th Floor New York, NY 10175, USA Phone: 212 594 3080 Fax: 212 594 3096 e-mail: [email protected] XL Energy Distributions Ltd. 3 Michael Koutsofta Street 3031 Limassol, Cyprus Sales office in Poland ul. Niegolewskiego 17 01-570 Warsaw, Poland, ph:+48 22 839 75 99, fax: +48 22 433 53 39 e-mail: [email protected]

ANBOFT1

New member
תודה לכל המגיבים עזרתם לי המון, אני אעדכן

בהמשך איך התקדמתי מפה.

tal1g

New member
חוץ מפולחן השאר לא אקטואליים.

ותבדוק מול פולין שאין יבואן בלעדי לאותה מדינה. בהצלחה.

למעלה