מישהו יכולה לאמר לי איזה סוג סריגה

מישהו יכולה לאמר לי איזה סוג סריגה

הפונצו הזה? זה נראה לי גם מסרגה אחת וגם שתיים, משולב או שאני בטח טועה כי אין לי מושג קלוש............

88hentai88

New member
הכל 2 מסרגות לדעתי

רק בשתי צבעים, בצהוב ירוק יש גם דוגמא הכחול הוא ימין בלבד.

haya53

New member
נסיון

אני ניסיתי לפענח וכמעט בטוחה בפיענוח טבל ליתר בטחון תנסי לעשות דוגמית ותראי אם צדקתי אז תכתבי לי תודה להתחיל במס' עיניי שרשרת ברוחב הרצוי לך ואז תסרגי בערך 5-6 שורות רק עמודים הלוך ושוב. תעברי לעבוד עם שני הצבעים כאשר בהתחלת השורה ובסופה תסרגי 6 עמודים בצבע חלק וביניהם את הדוגמא בחוט הצבעוני שנראית כמו V כלאמר תדלגי על 2 עיניים מהשורה הקודמת ובשלישית תסרגי 2 עמודים וכך עד סוף השורה ותסיימי ב6 עמודים בצבע החלק. חזרי על שורה זו כאשר את ה-V תעשי בתוך ה-V מהשורה הקודמת. בהתאם לאורך הרצוי תוסיפי את פתחי הזרוע והצוואר בהתאם . בהצלחה שימי לב שאני רק ממליצה ולא מתחייבת תעדכני אותי בהמשך. תודה

88hentai88

New member
חיה, את צודקת!

מסרגה אחת ללא ספק.... העפתי מבט יותר קרוב ואכן מדובר בעמודים ובדוגמא באמצע!

iris3111

New member
נכון ספי הכל במסרגה אחת ההסריגה

מאוד פשוטה אבל... יוצא מאוד יפה. אגב את המניפות באמצע אפשרי לשחק איתן ולעשות 2 עמודים עין שרשרת ושוב שני עמודים לאותה העין בשרשרת הבסיס ואחר כך להמשיך עם עמוד אחד עין שרשרת ושוב עמוד לאותה העין. אפשרי לשלב פעם ככה שורה של כפולים ומעליה שורה של יחידים. או לשלב באותה השורה את שניהם ובשורה הבאה להחליף מקומות. הכל יוצא יפה. בהצלחה

למעלה