מישהו יכול אולי להסביר לי...

The Flash

New member
מישהו יכול אולי להסביר לי...

למה לעזאזל ניק פיורי הוא שחור ב - ultimates?!?!

כן.

Marvel מנסים להכניס באולטימייטס כמה שיותר מאפיינים של התקופה הנוכחית. זאת בניגוד למקור של שנות ה-60. אחד המאפיינים הכי בולטים של שנות ה-2000 ביחס לשנות השישים, הוא הופעת הפוליטיקלי קורקט על כל נגזרותיו. תצפה לראות יותר בני מיעוטים, יותר יוזמה נשית ויותר רעיונות שיוויוניים בכל הקו הזה של האולטימייטס.

יותר מאחת...

ניק פיורי לא שחור, וה-Hulk לא קיבל את הכוחות מניסיון ליצור קפטין אמריקה 2000, אלא מניסוי בפצצה עם קרינת גאמא, וספיידרמן קיבל את הכוחות מעכביש רדיואקטיבי ולא מהונדס גנטית, ומיי פארקר מעולם לא גודלה ע"י פיטר ומרי ג´יין, ובן ריילי הוא ספיידרמן המקורי, ו-וולברין אמור למות מהרעלת אדמינטיום בלי הכוחות ריפוי שלו (כבר שלחתי להם מייל ואני מתמודד על No prize...)... הבנת?

The Flash

New member
אתה לא הבנת את הקטע של האלק

באולטימטס, ברוס באנר נפתר מכוחות ההאלק שלו וריכז אותם לנסיוב ואז כשהוא ראה שהאולטימטס יתפרקו אם לא יהיה משהו אז הוא החליט לערבב את הנסיוב של קפטן אמריקה יחד עם הנסיוב של האלק ולקחת אותו ככה שהוא הפך לאיום הנוכחי שאולטימטס יצטרכו להגן על העולם מפניו וחוץ מזה נמאס לו להיות חנון שבוכה כל ערב לישון...

Marvel

עורכים מן תחרות על No prize. מי שמוצא חוסר היגיון בעלילה/בציור/בהמשכיות או במה שלא יהיה של אחד הטייטלים של Marvel ומציע פיתרון הגיוני לבעיה שמתעוררת בעקבות חוסר ההיגיון, זוכה ב-No prize! שהוא, כשמו, לא פרס...

illustrator

New member
No Prize

עוד המצאה גאונית של סטאן לי. בשנות השישים הוא גם היה שולח לאותם קוראים חדי ראיה מעטפה ריקה שכביכול הכילה את ה-No Prize. כיום מעטפה כזו היא פריט אספנים נדיר...

ובכל מקרה

לא זה סיפורו של ההאלק... ברוס באנר לא ריכז את כוחות ההאלק לשום נסיוב, ולא שתה נסיוב קפטן אמריקה האלק. זה סיפור שהמציאו בשביל האולטימייטס! בוא לא נדבר על זה שביקום של מרבל המקורי, אין שום קבוצה שנקראית אולטימייטס... יש מקסימום את האבנג´רס והדפדנדרס... זו לא אותה קבוצה, ולא אותם חברים בדיוק... בקיצור, כל קשר מקרי ביותר!

The Flash

New member
נו?! מה כתבתי?

כתבתי באולטימטס! האלק עשה נסיוב וכ"ו אני יודע שזה לא הסיפור באתמת אבל זה הסיפור באולטימטס וכתבתי "באולטימטס..."

נכון...

זה מה שאני אומר... מה שהתכוונתי, זה שכמו שההאלק לא עשה במקור את כל זה, ככה גם מה שמו לא שחור... זה הכל... לא לקחת אותי קשה... ירדתי על מרבל ועל קו האולטימייטס שלהם... לא עליך...

ועכשיו כשהסתכלתי,

ראיתי שדי הבהרתי שאני יורד על מרבל ושאני יודע שזה הסיפור באולטימייטס...

The Flash

New member
כן פשוט חשבתי שלא הבנת...

שאני יודע שזה רק הסיפור באולטימטס ולא בסיפור המקורי

ראיתי כבר את הידע שהפגנת בשאלון...

ממש לא חשבתי שאתה לא יודע... להיפך...

למעלה