התהליכים,או לא יודע,משהו שיכול לעזור לי בעיניין נפקדות,שמו אותי בקרבי בתותחנים וזה ממש לא מתאים לי,ואני לא רואה שום דרך אחרת לצאת משם...חוץ מכלא.לכן רציתי לדעת יותר על הנושא... תודה
1. זה לא מומלץ בכלל, זה לא פותר כלום. 2. אתה תקבל כלא/מעצר ואח"כ תחזור ליחידה. 3. חבל אתה תשחרר אחרי כולם...(דפוק) מה שאתה צריך לעשות זה לפנות לקב"ן ולרופא כמה שיותר.. זה מה שיוציא אותך משם מניסיון שלי
נפקדות אני לא מאמין שתוציא אותך מהתותחנים כי זמן מועט מדי ואם אתה מאוד נעול על הדרך הזאת אז כן יש אפשרות לצאת ככה מקרבי על סעיף של אי התאמה כלומר לא ירד פרופיל לא רפואי ולא נפשי אתה תישאר עם אותו פרופיל שיש לך עכשיו ואתה תצא על "אי התאמה לקרבי " הסבר : אני מכיר אנשים שהיו נפקדים או ליתר דיוק עריקים ויצאו מהיחידות שלהם בדרך הזאת אבל מה שבדרך כלל קורה זה שמוציאים את החיילים שערקו הרבה זמן (לרוב אלה שעורקים עוד במהלך הטירונות או במהלך ההכשרה) מהיחידה שלהם ובסוף מוציאים אותם מקרבי ומשבצים אותם כתמוכי לחימה ביחידות שלהם כלומר אם תערוק מהצבא משהו כמו חודש חודש וחצי (בהנחה שאתה בטירונות עכשיו ) אתה תשב אחרי זה בערך חודש בכלא ואחרי זה רוב הסיכויים שיהיה לך ראיון עם איזה מ"פ או מג"ד שירצה או להוריד אותך מחזור או להעביר אותך להיות תומך לחימה ביחידה אם הוא יחליט להוריד אותך מחזור למרות זאת עריקות נוספת כבר תוציא אותך מקרבי וכשתחזור אתה כבר תהיה תומכ"ל רק קח בחשבון שתהליך כזה עלול להגיע לכמה חודשים (עריקות + כלא ) שזה זמן דפוק שתצטרך להשלים בתום השירות שלך כמובן שיש גם את הדרכים היותר קצרות כמו וועדה רפואית ,סיבות רפואיות ,קב"ן +הורדת פרופיל או בעיות ת"ש והם אכן הרבה יותר קצרות כמו שאמרו לך ומה דרך אגב אתה רוצה לעשות בצבא ???
שבגללם השירות בתותחנים לא מתאים לך, הפיתרונות שיעזרו לך לטווח הרחוק הם: 1. ועדה רפואית 2. קב"ן 3. ת"ש חוץ מזה , קח הכול בקלות , שום דבר לא שווה את הבריאות! בהצלחה,
הוא אמר רק שיש לו בעיה עם שירות קרבי.. אני מבינה שגם זה יכול להרגיז אנשים, אבל אני לא חושבת שצריך לשפוט כל כך מהר מישהו שאתן לא מכירות אותו, את האופי שלו או את החיים שלו.
יציאה מהצבא , אלא בעיות אישיות שבגללן הוא לא מסוגל להישאר בקרבי ואני אחת מאלו שהמליצו לו על מס' דרכים חכמות שיש מצב שיעזרו לו. חוץ מזה, מותר לעזור לאנשים ( גם במידה וזה לא מוצא חן בעיניי רבים) את לא יודעת מה באמת הבעיות שלו ,לא צריכים לשפוט בן אדם מבלי להכיר אותו בכלל.