מישהו יכול בבקשה להמליץ לי....

oribel1313

New member
מישהו יכול בבקשה להמליץ לי....

1. אתרים להזמנת משחקים בארץ, בבקשה אתרים אמינים ומוכרים

2. משחקים - הרפתקאות-פעולה-קווסטים (חידות ופאזלים להפעיל ת'מוח ולא רק לירות) בסגנון uncharted ו- tumb raider , נורא קשה לי למצוא משחקים שלא כוללים - זומבים, חייזרים, מפלצות וערפדים.
מישהו מכיר? קשה לי עם העלילות מעולם אחר / אימה

תודה

למה להתעקש לקנות בארץ? ודיי קשה להמליץ לך על משחקים כי

הרבה מהמשחקים שעונים למה שאת מבקשת "משחקים שמפעילים את המוח" כוללים דברים שאת לא אוהבת כמו מפלצות וכו', סדרת asassin creed היא ריאליסטית,ואמנם לא מפעילים בה כל כך את המוח, אבל גם בטומב ריידר לא זכור לי שהייתי צריך להפעיל את המוח בכלל, אז אולי זה יהיה לטעמך, אם את מתלבטת במה להתחיל, תנסי להתחיל עם assassin creed 2 תוכלי למצוא אותו ממש בזול והוא יתן לך אינדקציה אם הסדרה הזו לטעמך.

אם תהי מוכנה לנסות קצת דברים חדשים, שלא עומדים בדרישות הנוקשות שלך (משחקים שכוללים רק בני אדם) אני בטוח שתהני מ
Enslaved: Odyssey to the West
בנוגע למקומות קנייה בארץ יש לך את מדייה גיים בגבעיתים שהם אמינים, ואת רשת חנויות enjoystick, ההמלצה שלי אליך היא שתקני מאתרים בחוץ לארץ כמו https://www.videogamesplus.ca/ הם מאוד זולים גם כולל המשלוח, יותר זול מרוב מה שתמצאי בארץ והמבחר גדול, הם גם עונים מהר מאוד לשאלות במייל אם קרה משהו ונותנים יחס אישי, ואם קרה מקרה נדיר שהמשחק שלך אבד בדואר הם מהסוג שישלח לך עותק חלופי.

oribel1313

New member
תודה על המענה

אני מתעקשת לקנות בארץ מסיבה מאוד פשוטה, אני מעדיפה לתת את הכסף שלי לאנשים בעלי עסקים קטנים בישראל שזו פרנסתם, אז אני אקנה אחרי שנה-שנתיים ולא משחקים שיצאו עכשיו לשוק.

לקנות משחקים שיצאו עכשיו ולממן חברות ואנשים בחו"ל או לחכות שנה-שנתיים (כשהמחיר זול יותר) ולממן אנשים כמוני כמוך שזו פרנסתם בארץ המממ... אני אלך על הדילמה השנייה, תודה.

תודה על ההמלצות, ובקשר לטומב ריידר לא אמרתי שצריך להפעיל שם ת'מוח - אמרתי שמלבד הדוגמא לטומב ריידר ואנצ'רטד שנהנתי מהם האם יש משחקים שכוללים פאזלים וחידות?32

לחכות שנה שנתיים, כדי לעזור למישהו להתפרנס?

אצילי מצידך, אני אם כבר, מוכן לסבול את המחירים של הארץ, מדי פעם כדי לשחק מהר, לא היתה לי בעיה לגלות איכפתיות כמוך, אם הייתי חושב שבעלי החנויות גם כן חושבים עלי ודואגים שישאר לי קצת כסף בארנק

.

בנוגע למשחקים, בEnslaved: Odyssey to the West יש חידות כזכור לי, ואם אמה שת רוצה משחק שחידות ממש דומינטיות בו, אז יש גם את darksiders 2 מהקצת ששיחקתי בו הוא היה מלא בחידות.

oribel1313

New member
אני לא חולקת את התשוקה הזו לרוץ לקנות משחקים שרק יצאו לשוק

אני לא ילדה :) אני עדיין חדשה "בתחום" אומנם (ככה זה שהאקס משאיר לך את הPS3 בלי משחקים יש לציין חח )בכל אופן תודה על ההמלצות אני בהחלט אצפה בטריילרים לראות במה מדובר.

ד"א מישהו הזמין משחקים מ- MGO ? אני מחכה להזמנה כבר שבועיים, לא יצרו איתי קשר בשום צורה לא מייל/טלפון. משהו מריח לי פישי, אני טועה?

זו לא פעם ראשונה שלוקח להם זמן ליצור קשר

אבל הם אמינים בכל זאת, הרבה אנשים כאן קנו מהם.
והאקס שלך נשמע נדיב בצורה חשודה, אני מהמר שהוא השאיר את הPS3 כדי שתהיה לו סיבה ליצור איתך קשר 80% שהוא יבקש אותו בחזרה :)

oribel1313

New member
אז אני מבינה שהבעיה איתם מוכרת, טוב לדעת.

אני אנסה אתרים- אמינים יותר בתקווה לא אתקל בזה שוב.

חחח הוא לא כזה נדיב, הוא יכול לבקש לא בטוח שהוא ייקבל - "השארת נסעת"

תשחקי את טרילוגיית Deponia...

זה פיור קווסט אין שם אקשן..אקשן זה לחלשים...אה וזה גם למחשב אין את זה לקונסולות אבל זה בהחלט משחק שמצריך להפעיל ת'מוח והסיפור והדמויות מקסימים ...
תקני את זה בסטים או שתורידי את זה בטורנטים...

DDN

New member
תודה על ההמלצה

יש לי אותו בספריית הSTEAM. אקדם אותו ברשימת ה"מה לשחק עכשיו"

למעלה