מישהו יכול בבקשה להסביר לי משהו????

dubka

New member
מישהו יכול בבקשה להסביר לי משהו????

היום אני מקבל טלפון שאמא שלי מסרה לי...רק התעוררתי באותו רגע הייתי חצי מת,בכל מקרה אני עונה ושומע את הדבר הבא..."בוריס? שלום קוראים לי גל ואני קצין בתותחנים".הוא שאל אותי אם הוא יכול לבוא אלי מחר הבייתה בשביל להסביר לי משהו על החייל הזה...WTF??????? ממתי לסתם חברה כמוני באים קצינים עד הביית רק בשביל לומר להם משהו??? לא יודע אישית עוד לא שמעתי על אף בן אדם שדבר כזה קרה לו.מה איתכם?

dubka

New member
בוא ותגיד לו את זה בפנים יא עלוב!

וזה לא שהם נהיו "עלובים" זה פשוט כי דווקא שם כנראה הכי קשה ואף אחד לא רוצה ללכת לשם! מה אתה רוצה שפשוט יסגרו את התותחנים? מה יהיה עם הצבא שלנו אז? תחשוב קצת...לפי דעתי צרי לתת לאנשים כאלה כבוד ולא לרדת עליהם יא שמוק!

DJ Anton

New member
אולי הייה לך תפקיד חשוב שם...

ולכן הוא בא לספר לך אל זה... מי יודע.. אבל תקבל את כמו שזה, כי מה שאומרים כול מה שקורה הוא רק לטובה, מי יודע..

W a C K o

New member
אחי יש לי חבר טוב בתותחנים כנס

זה שירות נורא מענין מבחינת חיר ... עוברים הרבה אומנם רובעי לא של לוחם חיר אלה תותחן בדיוק כמו נ"מ והכל זה נורא דומה אבל הוא לא נופל משום לוחם גבעתי\צנחן\נחל שאני מכיר! מעצרים אלמנות קש אפסדים הכל. הם עושים הרבה וזאת עבודה לא קלה בכלל.. בהתחלה גם שאתה צעיר זה יותר קשה! אבל זה רק תלוי בך אם הוא רוצה לבוא אליך אולי יש משהו מיוחד שרוצים אותך יש בתותחנים כמו בכל חיל אחר דברים מסווגים שאנשים לא ממש מכירים כמו דברים שהם בגדר נסיוני.. או משהו דומה. אני אומר תקשיב לבחור. ואל תקשיב לאור הג'ובניק :\

Maxecity

New member
ממתי צהל עושה דברים כאלה

אני לא מאמין שזה נכון, תיזהר בקטעים כאלה

ת'יודע מה המוניטין של תותחנים..

למעלה